شهیدان رجایی و باهنر الگوی شایسته‌ای برای نسل‌های امروز و آینده هستند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هدف از برگزاری آئین بزرگداشت شهدای هشتم شهریور زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبیین و معرفی مکتب مدیریتی و اخلاقی این دو شهید بزرگوار به عنوان الگوی شایسته برای نسل‌های امروز و آینده است
کد خبر: ۷۷۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶ - 18August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید جواد خاضع» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در جلسه ستاد بزرگداشت شهدای هشتم شهریور، با گرامیداشت سالروز شهادت مظلومانه رئیس جمهور مکتبی شهید رجایی و نخست‌وزیر انقلابی و دانشمند شهید باهنر که توسط گروهک تروریستی منافقین و با حمایت و پشتیبانی آشکار آمریکای جنایتکار ترور شدند، اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر از خادمان صدیق و فداکار ملت ایران و نماد خدمت صادقانه، مردمی بودن، ساده‌زیستی، اخلاص و مدیریت مومن، انقلابی و کارآمد بودند و دولتمردان ما باید سیره و منش مدیریتی این دو شهید والامقام را الگوی خود قرار دهند و از هر گونه تشریفات، تجملات و اشرافیگری خودداری کنند.
 
شهیدان رجایی و باهنر الگوی شایسته‌ای برای نسل‌های امروز و آینده هستند
 
وی افزود: هدف از برگزاری آئین بزرگداشت شهدای هشتم شهریور، زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبیین و معرفی مکتب مدیریتی و اخلاقی این دو شهید بزرگوار به عنوان الگوی شایسته برای نسل‌های امروز و آینده و تبیین اهداف شوم جبهه استکبار در ترور و تجاوز و جنگ‌افروزی علیه ملت ایران در گذشته و حال و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و تقویت روحیه انقلابی و حفظ وحدت و انسجام ملی است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جنایت هشتم شهریور نمونه‌ای از تروریسم دولتی آمریکا است که باید ابعاد بین‌المللی این جنایت بیشتر مورد توجه قرار گیرد و نقش مستقیم دولت‌های گذشته و حال آمریکا در پشتیبانی و حمایت از گروهک تروریستی منافقین تا ایجاد گروه‌های تروریستی تکفیری مورد بازخوانی قرار گیرد چرا که ما شاهد استمرار این رویکرد دولت آمریکا در جنگ ترکیبی اخیر و حمله مستقیم به ملت ایران هستیم که این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم تداوم همان پروژه‌ی تاریخی مهار ایران از طریق ترور، تحریم و جنگ‌های نیابتی و مستقیم است.
 
حجت‌الاسلام خاضع تاکید کرد: باید نقش بی‌بدیل ولایت فقیه و امامین انقلاب در رهبری حکیمانه و هوشمندانه انقلاب و حفظ و عبور دادن کشور از بحران‌های متعدد مانند وقایع و حوادث شهادت رؤسای جمهور و شخصیت‌های برجسته نظام، دفاع مقدس ۸ ساله و ۱۲ روزه، فتنه‌های سنگین و پیچیده و ترور‌ها و تحریم‌ها را به خوبی تبیین و تشریح کنیم.
 
وی گفت: عطرافشانی و گلباران گلزار مطهر شهدا، گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه بالاخص فرماندهان و دانشمندان شهید در تمامی برنامه‌ها و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه سیدالشهدای خدمت شهید آیت‌الله دکتر رئیسی، پرداختن ائمه محترم جمعه به سیره مدیریتی شهیدان رجایی و باهنر در خطبه‌های نمازجمعه هفتم شهریور، تجلیل از کارمندان برتر دستگاه‌ها و نهاد‌ها در روز کارمند و برگزاری یادواره شهدای کارمند و اعزام تیم‌های بهداشتی، درمانی به نقاط محروم با محوریت دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر برای ویزیت رایگان از جمله برنامه‌های شاخص به مناسبت بزرگداشت هفته دولت در استان است.
 
حجت‌الاسلام خاضع خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه‌های محوری بزرگداشت شهدای هشتم شهریور، تولید ویژه‌برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی شامل میزگرد، مستند، روایت‌گری و تحلیل در مورد زندگی و سیره مدیریتی شهیدان رجایی و باهنر، طراحی موشن‌گرافی‌ها، پادکست‌ها، اینفوگرافی، عکس‌نوشته و محتوای مناسب فضای مجازی، معرفی چهره واقعی سازمان تروریستی منافقین مزدور و حامیانشان و جنایات و خیانت‌های منافقین نسبت به انقلاب و مردم مسلمان ایران در شبکه‌های مجازی، راه‌اندازی پویش «خدمت بی‌ادعا» در فضای مجازی، اجرای اردو‌های جهادی و خدمت‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده با نام «خدمت رجایی‌وار»، برپایی میز خدمت در میعادگاه‌های نماز جمعه ۷ شهریورماه با حضور مدیران کل در مرکز استان و روسای ادارات در شهرستان‌ها جهت گره‌گشایی از مشکلات مردم، انجام تبلیغات میدانی و شهری و برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی است.
 
وی در پایان تاکید کرد: مراسم بزرگداشت شهدای دولت و سالروز شهادت رئیس جمهور مکتبی شهید رجایی و نخست وزیر دانشمند شهید باهنر، روز شنبه ۸ شهریور در سراسر استان برگزار می‌گردد که زمان و مکان این مراسم در نقاط مختلف استان متعاقبا اعلام خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار