دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با خانواده شهید «رضا اینانلو»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با حضور در منزل خانواده شهید والامقام «رضا اینانلو» از شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی به میدان سپاه کرج، با ایشان دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۷۷۱۷۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷ - 21August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با حضور در منزل خانواده شهید والامقام «رضا اینانلو»، از شهدای مظلوم حمله رژیم صهیونیستی به میدان سپاه کرج، با پدر، مادر و دیگر اعضای این خانواده دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با خانواده شهید «رضا اینانلو»

در این دیدار صمیمانه که با فضای معنوی خاصی همراه بود، فرمانده ناحیه ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار، اظهار داشت: شهید «رضا اینانلو» همچون دیگر شهدای عزیز این حادثه تروریستی، جان خود را در مسیر پاسداری از ارزش‌های اسلام و انقلاب فدا کرد و امروز ما باید قدردان این ایثار عظیم باشیم.

وی ادامه داد: فرهنگ شهادت، ریشه در اعتقادات دینی ما دارد و تا زمانی که چنین جوانان باایمانی در این سرزمین حضور دارند، دشمنان هرگز نخواهند توانست خللی در امنیت، اقتدار و عزت این ملت وارد کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با این حملات ناجوانمردانه تلاش دارد جریان مقاومت را تضعیف کند، بیان داشت: خون پاک شهدا نه تنها موجب عقب‌نشینی ملت ایران نمی‌شود، بلکه انگیزه ما را برای ادامه مسیر جهاد و ایستادگی دوچندان می‌کند.

وی با تجلیل از صبر و پایداری خانواده این شهید، افزود: پدران و مادران شهدا، در حقیقت نمادهای پایداری و ایمان در جامعه هستند و صبر آنان، مدرسه‌ای برای همه ماست تا بیاموزیم چگونه در راه خداوند، از عزیزترین داشته‌های خود بگذریم و همچنان بر عهد خود با انقلاب باقی بمانیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج در ادامه خاطرنشان کرد: حضور در منزل خانواده‌های شهدا، وظیفه‌ای اخلاقی، انسانی و انقلابی است. ما باید با تمام توان، قدردان این خانواده‌ها باشیم و در مسیر خدمت به آنان، کوتاهی نکنیم.

در بخش دیگری از این دیدار، خانواده شهید «رضا اینانلو» نیز ضمن قدردانی از حضور فرمانده ناحیه و همراهان وی، اظهار داشتند: این توجه‌ها، نشانه‌ای از پایبندی مسئولان به خون شهداست و دلگرمی بزرگی برای ما ایجاد می‌کند. ما فرزندمان را در راه خدا تقدیم کردیم و افتخار می‌کنیم که امروز او در صف شهیدان انقلاب قرار دارد.

مادر این شهید با چشمانی اشک‌بار گفت: هر چند داغ فرزند برای ما سنگین است، اما وقتی می‌بینیم که مسئولان و مردم، همچنان قدردان شهدا هستند، قلب‌مان آرام می‌گیرد. فرزند من راهش را آگاهانه انتخاب کرد و امروز به آرزوی خود رسید.

شهید «رضا اینانلو» از پاسداران غیور سپاه استان البرز بود که در حمله تروریستی و بزدلانه رژیم صهیونیستی به میدان سپاه کرج، به درجه رفیع شهادت نائل آمد. او از نیروهای مؤمن، انقلابی و پرتلاش مجموعه سپاه بود که همواره با روحیه‌ای جهادی در مسیر خدمت به انقلاب گام برمی‌داشت.

این دیدار در فضای معنوی و سرشار از احساسات انقلابی، با قرائت فاتحه، ذکر خاطراتی از شهید و تجلیل از مقام والای او به پایان رسید.
انتهای پیام/

برچسب ها: البرز ، کرج ، دفاع پرس
نظر شما
پربیننده ها