فرمانده سپاه کوهبنان با آزادگان سرافراز خرمدشت دیدار و تجلیل کرد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کوهبنان به‌مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با دو تن از آزادگان سرافراز دهستان خرمدشت دیدار و از صبر و ایثار آنان تجلیل کرد.
کد خبر: ۷۷۱۹۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴ - 21August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، به مناسبت فرارسیدن سالروز خجسته بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، سرهنگ دوم پاسدار «محمد زمانی‌پور»، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کوهبنان، ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، با حضور در منزل دو تن از آزادگان سرافراز و گران‌قدر دهستان خرمدشت دیدار و از مقام شامخ آنان تجلیل به عمل آوردند.

در این دیدار صمیمانه که با هدف تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگری‌های آزادگان عزیز برگزار شد، فرمانده سپاه کوهبنان ضمن تبریک این ایام خجسته، از مقاومت، پایداری و صبر ۸۵ ماهه آزادگان در دوران اسارت رژیم بعث عراق قدردانی کرد.

 وی با اشاره به نقش بی‌بدیل آزادگان در حفظ روحیه مقاومت و آزادگی، آنان را گنجینه‌های ارزشمند دوران دفاع مقدس و سرمایه‌های معنوی کشور دانست.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیز در این دیدار، آزادگان را اسوه‌های صبر و پایداری خواند و بر لزوم تبیین رشادت‌ها و خاطرات آنان برای نسل جوان تأکید کرد. وی افزود: «آزادگان با تحمل رنج‌های فراوان در دوران اسارت، نمادی از ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و استکبار جهانی هستند و یاد و خاطره آنان همواره باید در جامعه زنده نگه داشته شود.»

در پایان این دیدار، لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به این آزادگان سرافراز تقدیم شد.

فرمانده سپاه کوهبنان با آزادگان سرافراز خرمدشت دیدار و تجلیل کرد

فرمانده سپاه کوهبنان با آزادگان سرافراز خرمدشت دیدار و تجلیل کرد

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار