به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، «امین حسین رحیمی» وزیر دادگستری امروز شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان اظهارداشت: در اولین روز ار هفته دولت برای بهره برداری از طرحها در خراسان جنوبی حضور پیدا کردهایم تا افتتاح این طرحها موجب امید و نشاط مردم شود.
وی با ابلاغ سلام رییس جمهور به آیت الله عبادی افزود: تلاش دولت به ویژه رییس جمهور رفع دغدغههای مردم با همکاری و همدلی است و این رویکرد در سه قوا وجود دارد و با تعامل و همدلی امور کشور را انجام میدهند.
رحیمی با اشاره به تلاش دولت برای تحقق شعار وفاق گفت: نمود این اتحاد برادری در دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و این اتحاد و انسجام در همه سطوح ملی و سازمانی کشور موجب شکست دشمن شد و باید این گنج گرانبها را برای تعالی بیش از پیش ایران اسلامی حفظ و تقویت کنیم.
انتهایپیام/