بهره‌برداری از ۱۶۶۰ پروژه عمرانی و خدماتی همزمان با هفته دولت در استان مازندران

استاندار مازندران از بهره‌برداری هزار و ۶۶۰ پروژه عمرانی و خدماتی و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید همزمان با هفته دولت در سطح استان خبر داد.
کد خبر: ۷۷۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱ - 23August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی یونسی‌رستمی» استاندار مازندران امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران از بهره‌برداری هزار و ۶۶۰ پروژه عمرانی و خدماتی و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید همزمان با هفته دولت در سطح استان خبر داد و بر اولویت توسعه زیرساخت‌های برق، آب، گاز و پسماند تأکید کرد.

بهره‌برداری از ۱۶۶۰ پروژه عمرانی و خدماتی همزمان با هفته دولت در استان مازندران

استاندار مازندران با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: طی ۹ ماه گذشته بیش از ۴۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پروژه در استان به اتمام رسیده است و زیرساخت‌های مهم در حوزه‌های مختلف توسعه یافته‌اند.

وی درباره حوزه برق گفت: فاز دوم نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت ۴۰۰ مگاوات در دهه فجر، فاز نخست نیروگاه محمودآباد با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات تا پایان سال و دو نیروگاه ۲۵ مگاواتی در نوشهر آماده بهره‌برداری هستند.

استاندار مازندران همچنین از نصب پنل‌های خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت بیش از ۱۰۰ مگاوات تا پایان سال خبر داد تا ناترازی برق استان کاهش یابد.

یونسی‌رستمی درباره پروژه‌های آب‌رسانی اذعان داشت: بهره‌برداری از طرح‌های شرق استان، انتقال آب از مرزن‌آباد به چالوس و از غرب به تنکابن، دسترسی بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به آب شرب پایدار تا ۵۰ سال آینده را تضمین خواهد کرد.

استاندار مازندران در حوزه گازرسانی نیز اعلام کرد: با اختصاص هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار، بیش از ۱۰۰ روستا در هفته دولت به شبکه گاز متصل خواهند شد.

وی درباره مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: تکمیل حدود ۷۰ درصد طرح‌های پسماند تا پایان سال جاری و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه بزرگ غرب استان، مشکل این حوزه را تا سال آینده برطرف خواهد کرد. همچنین آغاز عملیات اجرایی شبکه‌های فاضلاب در گلوگاه، بهشهر، میاندرود و نکا بخشی از برنامه‌های توسعه شهری استان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار