مردم سوریه بسته‌های غذایی نظامیان صهیونیست را آتش زدند

ساکنان مناطق حومه قنیطره در سوریه از خجالت اقدام عوام فریبانه نظامیان صهیونیست در این منطقه در آمدند.
کد خبر: ۷۷۳۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵ - 27August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المیادین، ساکنان مناطق بریقه و بیر عجم واقع در سوریه به اصطلاح بسته‌های غذایی که نظامیان صهیونیست در حومه قنیطره برای آنها گذاشته بودند را به آتش کشیدند.

مردم سوریه بسته‌های غذایی نظامیان صهیونیست را آتش زدند

چند ماه قبل نیز منابع محلی اعلام کردند که ساکنان روستای العشه واقع در حومه جنوبی القنیطره کمک‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند.

این به اصطلاح کمک‌ها حاوی مواد غذایی بودند که نظامیان صهیونیست قصد داشتند با توزیع آنها دست به عوام فریبی زده و خود را حامیان مردم سوریه نشان دهند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی از زمان براندازی نظام بشار اسد در سوریه تاکنون صد‌ها بار مناطق مختلف این کشور را بمباران کرده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار