جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در روزهای پایانی ماه صفر

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد از جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر خبر داد.
کد خبر: ۷۷۳۲۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴ - 27August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «داوود همتیان» مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد با قدردانی از تلاش همکاران خود اظهار داشت: جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر مسافر در چهار روز پایانی ماه صفر، نماد همت بلند و اخلاص کارکنان مترو مشهد است.

جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر

وی افزود: در روز‌هایی که شهر با گره‌های سنگین ترافیکی روبه‌رو بود، مترو با ارائه سفری ایمن، سریع و بدون تأخیر، بار سنگینی از دوش شهر و زائران برداشت. این خدمت بی‌منت، برگ زرینی در کارنامه قطارشهری مشهد به شمار می‌رود و بی‌شک دعای خیر میلیون‌ها زائر و مجاور، بزرگ‌ترین پاداش برای تلاش‌های صادقانه همکاران ما خواهد بود.

همتیان تصریح کرد: ثبت این رکورد نه‌تنها نشان‌دهنده ظرفیت بالای ناوگان ریلی شهری است، بلکه تأکیدی دوباره بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل عمومی و تقویت زیرساخت‌های مترو به‌عنوان مطمئن‌ترین و سریع‌ترین شیوه جابجایی در کلان‌شهر مشهد محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: مترو مشهد از ابتدای بهره‌برداری تاکنون نقش مهمی در جابجایی زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ایفا کرده و در ایام خاص، به اوج خدمت‌رسانی به شهروندان و زائران می‌رسد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار