اصحاب رسانه باید تلاش کنند تا خراسان جنوبی در سطح ملی شناخته شود

مشاور رئیس‌جمهور گفت: خراسان جنوبی هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است، اصحاب رسانه و تشکل‌ها باید تلاش کنند تا پتانسیل‌ها، مشکلات و مطالبات مردم خراسان جنوبی در سطح ملی شناخته شود، این استان دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده است.
کد خبر: ۷۷۴۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹ - 01September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «نورالدین آهی» در نشست با مدیران رسانه‌های خراسان جنوبی با اشاره جایگاه رسانه‌ها و نقش آنها در روند توسعه و پیشرفت کشور، اظهار داشت: جامعه زمانی زنده است که رسانه‌ها به‌طور فعال به نقد عملکرد‌ها پرداخته و اجازه دهند که صدای مخالف شنیده شود.

اصحاب رسانه باید تلاش کنند تا خراسان جنوبی در سطح ملی شناخته شود

وی عنوان کرد: دولت چهاردهم به این اعتقاد دارد که ایران برای تمام ایرانیان است، ما وقتی می‌گوییم برای ایران، یعنی معتقدیم که ایران برای تمام ایرانیان است.

آهی در امور تشکل‌ها و احزاب تصریح کرد: مسئله این است که باید تحمل شنیدن صدای مخالف را داشته باشیم و اجازه دهیم که منتقدین با جسارت و آزادی نظرات خود را بیان کنند، این همان وفاق رسانه‌ای است که ما به‌دنبال آن هستیم.

مشاور رئیس‌جمهور ادامه داد: وفاق به این معنا نیست که دولت به‌صورت یک شرکت سهامی اداره شود و از طرفی چند نفر اصول‌گرا و چند نفر اصلاح‌طلب در دولت حضور داشته باشند، ما چنین تعریفی از وفاق نداریم و وفاق به معنای تحمل و پذیرش یکدیگر است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در مورد زبان مشترک، گفت: اگر به مصاحبه رئیس‌جمهور دقت کرده باشید، ایشان به زبان مشترک اشاره کردند واین زبان مشترک باید به‌طور واضح تعریف شود تا دچار سوء‌تفاهم نشویم.

آهی در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: وفاق به این معنا نیست که چند وزیر از جریان‌های مختلف وارد کابینه شوند، بلکه یعنی همه جریانات باید بتوانند دور هم بنشینند و در مورد مسائل مختلف کشور به یک فهم مشترک برسند.

مشاور رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید در راستای حل مشکلات کشور با مردم وفاق کنیم، افزود: مثلا مسئله آب در خراسان جنوبی یک مشکل جدی است، باید به‌طور مشترک برای حل آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی عنوان کرد: باید برای حل مشکلات کشور به جوانان فرهیخته و دانشمند اطمینان پیدا کنیم که در دولت چهاردهم به موضوع توجه می‌شود.

آهی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و اقتصادی خراسان جنوبی گفت: این استان یک سرمایه انسانی بی‌نظیر دارد که اگر این سرمایه و پتانسیل‌ها درست معرفی و به‌طور صحیح مدیریت شوند، می‌توانند تحولات بزرگی در این استان ایجاد کنند، رسانه‌ها باید بیشتر به این ظرفیت‌ها بپردازند و آنها را در سطح ملی معرفی کنند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب اظهار کرد: در دولت چهاردهم، نگاه به استان‌های مرزی تغییر کرده و مرز‌ها برای ما فرصت توسعه و نه تهدید هستند، رئیس‌جمهور برای نخستین بار نگاه ویژه‌ای به این استان‌ها داشته و به‌دنبال بهره‌برداری از پتانسیل‌های آنها است.

وی ایجاد منطقه آزاد اقتصادی بین ایران و افغانستان را از دیگر راهکار‌های توسعه‌ای در خراسان جنوبی دانست و اضافه کرد: دولت چهاردهم از ابتدا در شرایط سختی قرار گرفته است که از جمله آن دفاع ۱۲ روزه است که البته مقام معظم رهبری تاکید دارند که حمایت از دولت حمایت از نظام اسلامی است پس باید همه دست به دست هم دهیم به دولت کمک کنیم تا به موفقیت برسد.

آهی گفت: یکی از پروژه‌های مهمی که دولت چهاردهم در حال پیگیری است، راه‌آهن جنوب - شمال است، این پروژه تأثیر زیادی در توسعه استان‌های مرزی خواهد داشت که دولت چهاردهم توجه ویژه برای تکمیل آن دارد.

مشاور رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم حمایت از استارت‌آپ‌ها و جوانان نخبگان افزود: بسیاری از جوانان نخبگان کشور که در دل تشکل‌ها و استارت‌آپ‌ها کار می‌کنند، می‌توانند تحولات عظیمی در کشور ایجاد کنند، ما باید از این جوانان حمایت کنیم و به‌آن‌ها فرصت بدهیم که در عرصه‌های مختلف ورود پیدا کنند.

وی در امور تشکل‌ها و احزاب تأکید کرد: دولت چهاردهم به دنبال شفافیت و صداقت در کار خود است، رئیس‌جمهور برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی، مشاورانی از بین احزاب و تشکل‌های مختلف را به خدمت گرفته‌اند تا صدای مطالبات همه اقشار جامعه شنیده شود، این یک گام بزرگ برای تقویت وفاق ملی است.

آهی از رسانه‌ها خواست که در راستای شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق، همکاری بیشتری با دولت داشته باشند.

مشاور رئیس‌جمهور اظهار کرد: خراسان جنوبی هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است، اصحاب رسانه و تشکل‌ها باید تلاش کنند تا پتانسیل‌ها، مشکلات و مطالبات مردم خراسان جنوبی در سطح ملی شناخته شود، این استان دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده است.

وی در ادامه افزود: پیشنهادی به استاندار خراسان جنوبی دادم مبنی بر اینکه در آینده نزدیک یک روز ویژه برای معرفی استان خراسان جنوبی اختصاص یابد، این همایش می‌تواند در تهران برگزار و با حضور مسئولان و رسانه‌ها، ظرفیت‌های استان به‌طور گسترده معرفی شود.

آهی در امور تشکل‌ها و احزاب خواستار همگرایی و همکاری بیشتر میان مردم و مسئولان استان خراسان جنوبی شد و گفت: اگر این همگرایی شکل بگیرد، در سال‌های آینده شاهد توسعه‌ای بی‌نظیر در استان خواهیم بود که از افتخارات مردم فهیم و تمدن‌ساز خراسان جنوبی خواهد بود.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار