رزمندگان و شهدای پدافند در جنگ ۱۲ روزه امنیت و آرامش ملت را پاس داشتند

فرماندار قم گفت: رزمندگان و شهدای پدافند با جانفشانی خود در روزهای سخت جنگ ۱۲ روزه امنیت و آرامش ملت ایران را پاس داشتند.
کد خبر: ۷۷۴۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹ - 01September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم،«امیرعباس بقایی» فرماندار قم به مناسبت ۱۰ شهریور، روز نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پیامی صادر کرد؛ متن پیام به شرح زیر است:

رزمندگان و شهدای پدافند در جنگ ۱۲ روزه امنیت و آرامش ملت را پاس داشتند

در این پیام آمده است: ۱۰ شهریور یادآور دلاوری‌ها و ایثارگری‌ های پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

رزمندگانی که در سخت‌ترین روزها، هم در دوران دفاع مقدس و هم در عرصه‌های جدید دفاعی، بخصوص دفاع مقدس دوازده روزه اخیر، با ازخودگذشتگی و جان‌فشانی، امنیت و آرامش ملت ایران را پاس داشتند.

در این روز باید یادی کنیم از شهدای پدافند هوایی، از جمله شهدای هشت سال دفاع مقدس به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که با وجود فشارها و حملات سنگین دشمن، همیشه در صحنه حاضر بودند و با ایستادگی مثال‌ زدنی، از حریم آسمان ایران اسلامی دفاع کردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام پدافند هوایی و ادای احترام به خانواده‌های معظم آنان، این روز را به فرماندهان و دلیرمردان پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک عرض می‌کنم.

همچنین بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌ها و آمادگی‌های همیشگی مجموعه پدافند هوایی قم که نقش مهمی در تأمین امنیت قم ایفا می‌کنند، صمیمانه قدردانی کنم.

بی‌تردید مقاومت و پایمردی این عزیزان، الگویی جاودانه برای نسل امروز و آینده ایران اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار