دیدار فرمانده منطقه یکم نداجا با فرمانده منطقه سایبت سون نیروی دریایی آفریقای جنوبی

فرمانده منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش با حضور در بندر کیپ‌تاون آفریقای جنوبی، با فرمانده منطقه سایبت سون نیروی دریایی آفریقای جنوبی، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
کد خبر: ۷۷۵۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵ - 06September 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، ناخدایکم «حسن مقصودلو» فرمانده منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که به‌منظور شرکت در رزمایش مرکب دریایی بریکس به آفریقای جنوبی سفر کرده است، در دیدار با دریادار «مبوآنو» فرمانده منطقه سایبت سون نیروی دریایی آفریقای جنوبی در بندر کیپ‌تاون، دریا را از مهم‌ترین مصادیق ایجاد همبستگی فرهنگی ملت‌ها توصیف و اظهار داشت: حضور یگان‌های نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در صحنه دریاها، همواره ضامن ارتقاء امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی جهانی بوده و پیام‌آور صلح و دوستی برای سایر کشور‌های دوست است.

دیدار فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش با فرمانده منطقه سایبت سون نیروی دریایی آفریقای جنوبی

ناخدایکم مقصودلو، روابط میان جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی را عمیق و حسنه خواند و گفت: دو کشور ایران و آفریقای جنوبی مرز‌های دریایی بسیاری دارند و هماهنگی‌های بین نیرو‌های دریایی ایران و آفریقای جنوبی در حوزه ارتقاء امنیت دریاها، مؤثر و ارزشمند بوده و باید این همکاری‌ها ارتقاء یابد.

دریادار مبوآنو فرمانده منطقه سایبت سون نیروی دریایی آفریقای جنوبی نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی و خیر مقدم به ناخدایکم «حسن مقصودلو» بر تقویت همکاری و ارتقاء سطح تعاملات نیرو‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی، تأکید و تصریح کرد: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی از تجربیات ارزشمندی در حوزه‌های مختلف برخوردارند و ما همواره در تلاش هستیم تا همکاری‌های آموزشی و دفاعی را با ایران گسترش و ارتقاء دهیم.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار