حجت‌الاسلام خاموشی: وقف به کمک جریان ساخت و ساز دولت می‌رود

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه سازمان وقف به کمک جریان ساخت و ساز دولت و آموزش و پرورش می‌رود، گفت: سازمان اوقاف امکان دارد مدارس وقفی فرسوده را مجدد بسازد و در این زمینه مدرسه نمونه می‌سازیم.
کد خبر: ۷۷۵۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱ - 07September 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، نشست خبری بزرگداشت هفته وقف و پنجمین نمایشگاه دستاورد‌های نهاد وقف صبح امروز (یکشنبه) با حضور حجت‌الاسلام «سید مهدی خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد که ابتدا «عباس لهراسبی» رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل این سازمان اظهار داشت: در هفته آینده وارد ایام هفته وقف می‌شویم. وقف یک مجموعه مردم نهاد است؛ لذا بیشتر کار ما مربوط به مردم است. در وقف چه بخواهیم و نخواهیم مردم از سازمان وقف استفاده می‌کنند و نفع کار ما به مردم می‌رسد پس وقف کار بسیار مهمی است.

وقف به کمک جریان ساخت و ساز دولت می‌رود/ مدرسه نمونه می‌سازیم

وی تاکید کرد: هرچه اوضاع اقتصادی مردم وخیم‌تر می‌شود، نقش وقف برجسته‌تر می‌شود. در دوره جدید سازمان اوقاف رویکرد خرج درآمد‌های این سازمان برای رفع نیاز‌های مردم است.

رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل ورود سازمان اوقاف و امور خیریه به موضوعات دانش‌بنیان را یک اقدام انقلابی دانست و تصریح کرد: ورود وقف در سال‌های اخیر به موضوعات دانش‌بنیان نفت، کشاورزی، آبزی‌پروری موجب پیشرفت کشور خواهد شد.

لهراسبی به برخی فعالیت‌های این سازمان در دوره جنگ ۱۲ روزه پرداخت و عنوان کرد: ما در دوره دفاع مقدس ۱۲ روزه فعالیت‌مان تعطیل نشد بلکه بیشتر بود. در امامزادگان با اینکه چند قدمی ما مورد تهاجم و بمب‌باران قرار می‌گرفت اما حجت‌الاسلام خاموشی مشغول سخنرانی بود.

۳۵۰ موکب اربعین سازمان اوقاف برپا شد 

در ادامه حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی پیروزی جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان جنگ ۱۲ روزه را تبریک گفت و اظهار داشت: دشمن رسما می‌گویند با مهدویت، امام حسین (ع) و اسلام ناب مشکل دارین و مبارزه می‌کنیم. 

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه گفت: سازمان وقف متشکل از موقوفاتی است که مردم وقف کرده‌اند. سازمان وقف متولی چیز‌هایی است که واقف آن وجود ندارد و سازمان وقف وظیفه تصدی این موقوفات برای حفظ آنها را دارد. 

وی با بیان اینکه ۱۷ تا ۲۳ درصد شبکه بهداشت و درمان کشور وقفی است، ادامه داد: ما در تعرفه‌ها و تجهیزات وقف داریم لذا مفصلا با وزارت بهداشت و درمان درخصوص اجرای این نیات درگیری داریم. 

حجت‌الاسلام خاموشی بیان داشت: در ادامه سال جاری چند افتتاحیه در زمینه بهداشت و درمان در تهران داریم. در این سازمان به واژه خیریه بیشتر از گذشته رسیدگی می‌کنیم لذا به موضوعات اشتغال‌های خرد و خیریه‌ها توجه جدی می‌کنیم. 

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه وقف‌های بالای ۸۰۰ ساله در کشورمان وجود دارد، عنوان کرد: سازمان وقف به کمک جریان ساخت و ساز دولت و آموزش و پرورش می‌رود و ما در سازمان اوقاف با مدارس وقفی فرسوده رو‌به‌رو هستیم که البته توان بازسازی مجدد اینها را داریم و در این زمینه مدرسه نمونه می‌سازیم.

وی اضافه کرد: در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ میلیارد هزینه محرم و اربعین شد که منابع آن عمدتا از موقوفات منطبق و عام بوده است و سازمان وقف بیش از ۳۵۰ موکب در مسیر اربعین ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام خاموشی با بیان اینکه تعداد موقوفات بعد از انقلاب اسلامی ۲.۵ برابر شده است، گفت: در یک نمونه تنها بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی ده‌ها وقف به اسم این ایشان یه ثبت رسید. 

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار