ویژه عموم مردم؛

کارگاه آموزشی «سواد رسانه‌ای» در خرم‎‌آباد برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی «سواد رسانه‌ای» با تدریس «مهدی امید»، رئیس اداره تشکل‌ها و نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان روز دوشنبه، ۱۷ شهریورماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در کتابخانه مرکزی خرم‌آباد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۷۵۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰ - 08September 2025

به گزارش دفاع‌پرس، از لرستان، کارگاه آموزشی «سواد رسانه‌ای» با تدریس «مهدی امید»، رئیس اداره تشکل‌ها و نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان روز (دوشنبه)، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در کتابخانه مرکزی خرم‌آباد برگزار می‌شود.

کارگاه آموزشی «سواد رسانه‌ای» در خرم‎‌آباد برگزار می‌شود
 این کارگاه آموزشی با هدف ارتقا سطح آگاهی و مهارت‌های رسانه‌ای برگزار می‌شود و شرکت برای عموم آزاد است.
 شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی که به ابتکار کتابخانه مرکزی خرم‌آباد و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود، با اصول و مهارت‌های تحلیل پیام رسانه‌ای، شیوه‌های تشخیص اخبار درست از نادرست و نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی افکار عمومی، آشنا می‌شوند.
 
کتابخانه مرکزی خرم‌آباد که در خیابان شورا واقع شده است میزبان این رویداد علمی، آموزشی است و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در این برنامه، علاوه بر استفاده از محتوای آموزشی، پرسش‌ها و دیدگاه‌های خود را نیز با مدرس کارگاه، در میان بگذارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها