انهدام کلاهبرداری هرمی در پوشش سرمایه گذاری اینترنتی

رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان دو کلاهبرداری را که با تبلیغات فریبنده توانسته بودند ضمن عضوگیری بیش از ۴ هزار نفر، حدود ۱۸۰ میلیارد ریال از سرمایه‌های مردم را جذب کنند، شناسایی و دستگیر کنند.
کد خبر: ۷۷۷۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴ - 14September 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «محمد قنبری» رئیس پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: پیرو دریافت یک فقره پرونده قضایی مشخص شد فردی در فضای مجازی و از طریق پیام رسان تلگرم با تبلیغات فریبنده تحت عنوان «لایک کن و پولدار شو» و همچنین وعده سرمایه گذاری در بازار ارز و کسب درآمد دلاری، تعدادی از شهروندان سراسر کشور را ترغیب و جذب کرده است.

انهدام کلاهبرداری هرمی در پوشش سرمایه گذاری اینترنتی

سردار قنبری افزود: بررسی‌ها نشان داد این فرد با طراحی یک شبکه هرمی در تلگرام مبالغ هنگفتی از سرمایه‌های مردم را کلاهبرداری کرده و در نتیجه شاکایات متعددی علیه وی در مراجع قضایی مطرح شده است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: با انجام تحقیقات مقدماتی و اظهارات ۱۳۲ نفر از مال باختگان و همچنین همکاری پلیس فتا، کانال تلگرامی مورد نظر شناسایی و بررسی‌ها مشخص کرد این شبکه توسط دو نفر اداره و علاوه بر آن مدیریت و هدایت سایر اعضا به سرمایه گذاری را به عهده داشته‌اند که بیش از چهار هزار عضو فعال داشت.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه متهمان ضمن شناسایی و دستگیری به پلیس آگاهی منتقل شدند، گفت: این دو کلاهبردار در بازجویی‌ها بیان کردند از این طریق که حدود یکسال به این فعالیت مشغول هستند توانسته‌اند بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال به دست آورند.

وی تصریح کرد: طبق بررسی‌های انجام شده کاربران برای خرید مراحل مختلف سرمایه گذاری، مبالغ ریالی خود را از طریق صرافی‌های آنلاین به ارز دیجیتال تبدیل و سپس به کیف پول الکترونیکی متهمان منتقل می‌کردند که در نهایت با تکمیل تحقیقات و مستندات، آنها به اتهام کلاهبرداری با صدور قرار تامین کیفری مناسب روانه زندان شدند.

سردار قنبری به شهروندان توصیه کرد: از اعتماد به افراد و مجموعه‌های ناشناس جهت سرمایه گذاری خودداری کرده و هر گونه پیشنهاد مشکوک را از طریق مراجع رسمی ذی ربط بررسی کنند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار