برگزاری رزمایش اهدای ۱۸۰۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان مددجو در بابل

رزمایش اهدای ۱۸۰۰ بسته تحصیلی به دانش آموزان مددجو با حضور آیت الله «محسن کازرونی» رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی در بابل برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲ - 15September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، رزمایش اهدای هزار و ۸۰۰ بسته تحصیلی به ارزش ۲۳ میلیارد ریال به دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی، امروز (دوشنبه) با حضور آیت‌الله «محسن کازرونی» رئیس هیئت امنای کمیته امداد در مصلی شهرستان بابل برگزار شد.

برگزاری رزمایش اهدای ۱۸۰۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان مددجو در بابل

آیت الله کازرونی در این مراسم با تشکر از خیران و نیکوکاران که همراه همیشگی کمیته امداد هستند، اظهار داشت: کم پیدا می‌شوند انسان‌هایی که برای خدا از همه وجود و مال خود می‌گذرند.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) درباره سه علامت ایمان حقیقی، افزود: انفاق یکی از این سه علامت است؛ یعنی از آنچه که با زحمت و تلاش به دست آورده‌ای بگذری و این کار ساده‌ای نیست.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی ادامه داد: خیران ما در کمیته امداد، همانند یک قهرمان و پهلوان از مال، موقعیت و وجاهت خود برای فقرا و نیازمدان خرج می‌کنند و این کار ستودنی است.

وی با بیان اینکه مشکلات مالی ممکن است به ترک تحصیل دانش‌آموزان بیانجامد، تاکید کرد: خیرانی که برای مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان تلاش می‌کنند، با این کار ابزار علم‌آموزی را در اختیار آنان قرار می‌دهند.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد به ۱۰ صفت پیامبر اسلام (ص) از قول امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: اولین آن گشادگی دست برای بخشش بوده و ما امروز که نعمت خدمت به ولی‌نعمتان نظام را داریم باید آن را قدر بدانیم و گشاده‌دست باشیم.

در پایان این مراسم از خیران شاخص تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار