بیست و چهارمین کتابخانه استان بوشهر بازطراحی و نوسازی شد

کتابخانه عمومی غدیر کنگان به عنوان بیست و چهارمین کتابخانه بازطراحی و نوسازی شده استان بوشهر، در آیینی با حضور مسئولان استانی و محلی بازگشایی شد.
کد خبر: ۷۷۸۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸ - 18September 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، صبح امروز کتابخانه عمومی غدیر کنگان پس از بازطراحی، تعمیرات اساسی و تجهیز با امکانات جدید، در آیینی با حضور حیدر راهب، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر؛ غلامحسین زیبا، فرماندار کنگان و جمعی از مسئولین محلی و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی، بازگشایی شد.

بیست و چهارمین کتابخانه استان بوشهر بازطراحی و نوسازی شد

کتابخانه غدیر در سال ۱۳۹۰، با زیربنای ۱۰۰۰ مترمربع تأسیس شده است که با هزینه‌ای بیش از ۳۰ میلیارد ریال مورد بازطراحی، نوسازی و تجهیز کامل قرار گرفت که پس از بازطراحی و تعریف خدمات جدید، هم‌اکنون با بخش‌های تخصصی خود، از جمله بخش کودک، نوجوان، مخزن، نشریات، تازه‌های کتاب، مرجع، استان‌شناسی، محفل گفت‌وگو، سالن‌های مطالعه عمومی و خصوصی و بخش اسباب‌بازی برای خردسالان، آماده ارائه خدمات به تمامی علاقه‌مندان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان است.

«حیدر راهب» مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در این مراسم، ضمن قدردانی از حمایت فرماندار و مسئولان محلی، اظهار داشت: در زمان آغاز مسئولیتم، ۷۰ درصد کتابخانه‌های استان فرسوده بودند و به‌تبع خدمات محدودتری به مردم ارائه می‌شد و به همین دلیل نهضت بازطراحی آن‌ها را آغاز کردیم.

وی افزود: امروز به ۲۴اُمین کتابخانه بازطراحی‌شده رسیده‌ایم. هدف از بازطراحی صرفاً نوسازی فضا نیست؛ کتابخانه باید محیطی گرم، صمیمی و دوست‌داشتنی برای همه اقشار جامعه باشد؛ جایی برای مطالعه، یادگیری و گفت‌وگو. حتی بخشی ویژه برای نشست‌های دوستانه و تبادل نظر در این کتابخانه پیش‌بینی شده است.
راهب با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: کتابخانه‌های به‌روز نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزش دارند. امروز سالن‌های اختصاصی مطالعه در کتابخانه‌های عمومی استان با نمونه‌های به روز و پیشرفته کشور برابری می کند.

مدیر کل اداره کتابخانه های عمومی استان بوشهر تصریح کرد: سرمایه‌گذاری سه میلیارد تومانی در بازطراحی کتابخانه غدیر کنگان اتفاق افتاد و این اعتبار از محل منابع ملی، استانی و نیم‌درصد سهم شهرداری تأمین شده است.

غلامحسین زیبا، فرماندار کنگان نیز با اشاره به بازطراحی و نوسازی این مرکز فرهنگی، گفت: کتابخانه غدیر، پس از تغییرات اساسی در بخش‌های مختلف از جمله کودک و نوجوان، سالن‌های مطالعه خصوصی و عمومی و همچنین توسعه مخزن کتاب، اکنون با امکاناتی به‌روز در اختیار مردم شریف شهرستان قرار گرفته است.

وی عنوان داشت: فضای فیزیکی کتابخانه، نقش اساسی در جذب علاقه‌مندان دارد و تجربه بازطراحی اخیر نشان داد که تغییر محیط می‌تواند به افزایش انگیزه مراجعه‌کنندگان منجر شود.
در پایان این آئین، از دست اندرکاران این پروژه با اهدای لوح سپاس، قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها