استاندار زنجان: دانش‌آموزان وارثان نسل ایثار هستند

«صادقی» گفت: دانش‌آموزان وارثان نسل ایثار هستید و در درجه نخست باید با کسب علم، مهارت‌های حرفه‌ای و پژوهشی، توانایی‌های خود را ارتقا دهید تا آینده ایران عزیز را بسازید.
کد خبر: ۷۷۹۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷ - 23September 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «محسن صادقی»، استاندار زنجان امروز در مراسم زنگ مدرسه که این مراسم در مدرسه شاهد زینبیه زنجان برگزار شد، ضمن تبریک به دانش‌آموزان، معلمان، اولیا و کادر اجرایی مدارس، هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز کشور، ۳ هزار و ۵۳۵ شهید استان و ۴۷ دانش‌آموز شهید زنجانی را پاسداشت.

دانش‌آموزان وارثان نسل ایثار هستند
استاندار زنجان با اشاره به هم‌زمانی آغاز جنگ تحمیلی با شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۹ گفت: بسیاری از نوجوانان آن روزها، دفتر و کتاب خود را بستند و در مدرسه بزرگ دفاع از میهن حاضر شدند، امروز وظیفه ماست که یاد آن‌ها را زنده نگه داریم.

وی با تأکید بر نقش دانش‌آموزان در توسعه کشور افزود: شما وارثان نسل ایثار هستید و در درجه نخست باید با کسب علم، مهارت‌های حرفه‌ای و پژوهشی، توانایی‌های خود را ارتقا دهید تا آینده ایران عزیز را بسازید.
صادقی یکی از اولویت‌های دولت را تحول در آموزش و عدالت آموزشی عنوان کرد و گفت: ارتقای تجهیزات آموزشی، افزایش سرانه فضاهای استاندارد، تکریم معلمان و فراهم‌سازی فرصت برابر برای دانش‌آموزان از برنامه‌های اصلی دولت است.

استاندار زنجان در ادامه به چهار نکته کلیدی برای دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: یادگیری پژوهش‌محور و معنادار به‌جای صرفاً حفظ متون، استقلال فکری همراه با مسؤولیت اجتماعی و پایبندی به اخلاق و قانون، هم‌افزایی فناوری و نیروی انسانی با استفاده مسؤولانه از ابزارهای نوین، سلامت جسمی و روانی به‌عنوان پایه‌ای برای یادگیری پایدار را سرلوحه قرار دهید.

وی خواستار توجه جدی مدارس به فضای امن، خدمات مشاوره، ورزش منظم و تغذیه مناسب شد و تأکید کرد: دانش‌آموزان امروز سرمایه انسانی کشور و مدیران فردای ایران‌اند.

استاندار زنجان با اشاره به نقش حیاتی آموزش‌وپرورش در توسعه پایدار کشور، بر ضرورت فراهم‌کردن فرصت‌های برابر آموزشی برای همه دانش‌آموزان تأکید کرد.

وی گفت: افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش، از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است، ما موظفیم شرایطی فراهم کنیم تا همه دانش‌آموزان، بدون تبعیض و فارغ از هرگونه گرایش، به آموزش باکیفیت دسترسی داشته باشند. استفاده از فناوری‌های کم‌هزینه، ارائه خدمات حمایتی و انگیزشی، و فراهم‌کردن محتوای آموزشی استاندارد از جمله وظایف مدیریت آموزشی کشور است.

صادقی نقش خانواده‌ها و جامعه را در ارتقای کیفیت آموزش اساسی دانست و اظهار داشت: حضور فعال خانواده‌ها، تقویت انجمن‌های آموزشی و مشارکت اجتماعی، ارکان اصلی توسعه آموزشی هستند.

وی همچنین به اهمیت خدمات مشاوره‌ای در مدارس اشاره کرد و افزود: ظرفیت بالای مشاوران تحصیلی و روان‌شناسان مدارس باید در جهت مدیریت استرس، ارتقای مهارت‌های زندگی و هدایت تحصیلی و حرفه‌ای دانش‌آموزان به کار گرفته شود. این اقدامات می‌تواند مسیر آینده‌ساز ایران عزیز را روشن‌تر کند.

استاندار زنجان فرصت‌های یادگیری عملی را از عوامل موفقیت کشورهای توسعه‌یافته عنوان کرد و گفت: برنامه‌های پژوهشی، کارگاه‌ها و پروژه‌های دانش‌آموزی در مراکز علمی و صنعتی می‌تواند دانش‌آموزان را وارد عرصه واقعی جامعه کند، توصیه می‌کنم استان زنجان به‌عنوان پایلوت اجرای چنین برنامه‌هایی عمل کند تا ارتباط مدارس با کارخانه‌ها و مراکز علمی تقویت شود.

وی در ادامه نقش فعال دانش‌آموزان در اداره مدارس را مهم دانست و افزود: مدرسه محیطی کوچک برای یادگیری و تمرین مدیریت است، با ایجاد شوراهای دانش‌آموزی و جلب مشارکت مردمی، می‌توان توانمندی‌های مدیریتی دانش‌آموزان را شکوفا کرد.

استاندار زنجان در پایان با قدردانی از تلاش‌های معلمان و فعالان عرصه تعلیم‌وتربیت گفت: معلمان سرمایه‌های ارزشمند کشورند و نقشی بی‌بدیل در پرورش نسل آینده دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار