اهدای ۱۵۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند بندرکوهستک به مناسبت هفته دفاع مقدس

گروه جهادی شهدای گمنام بندرکوهستک در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، تعداد ۱۵۰ بسته لوازم‌التحریر در قالب پویش «هم‌یاری برای دانش‌آموزان نیازمند» تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند و ایتام این شهر توزیع کرد.
کد خبر: ۷۷۹۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲ - 23September 2025
به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از هرمزگان، ارزش ریالی هر بسته لوازم‌التحریر یک میلیون و پانصد هزار تومان برآورد شده است که در مجموع رقمی معادل ۲۲۵ میلیون تومان برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند هزینه شده است. 
اهدای ۱۵۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند بندرکوهستک
 
این اقدام، با همکاری بنیاد برکت و شهرداری بندرکوهستک ،مدیران مدارس و خیرین مرکز نیکوکاری ایثار کمک قابل توجهی به تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار  شهر انجام شد.
 
مهدی حیدری، مسئول گروه جهادی شهدای گمنام بندرکوهستک در حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت:آینده فرزندان این سرزمین ارزشمندترین سرمایه ماست و امیدواریم با تداوم چنین حرکت‌هایی، هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز نماند.
 
وی افزود: این اقدام تنها آغاز راه است و گروه جهادی شهدای گمنام در کنار خیرین و دستگاه‌های حمایتی، برنامه‌های بیشتری را برای کاهش مشکلات آموزشی و معیشتی خانواده‌های کم‌برخوردار در دستور کار دارد.
 
این پویش با استقبال خانواده‌ها همراه شد و بسیاری از دانش‌آموزان نیازمند بندرکوهستک با دریافت این بسته‌های آموزشی، آماده آغاز سال تحصیلی جدید شدند.
 
گروه جهادی شهدای گمنام بندرکوهستک طی سال‌های اخیر با اجرای طرح‌های جهادی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و معیشتی همواره در کنار مردم ایستاده و تلاش کرده است با روحیه خدمت‌رسانی و همبستگی مردمی، باری از دوش خانواده‌های کم‌برخوردار بردارد.
 
انتهای خبر/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار