سید حسن نصرالله؛ مشعلی که خاموش نمی‌شود

روزهای دشواری که با انفجار پیجرها آغاز شد، با خون و آتش ادامه یافت و سرانجام به وداع با فرمانده‌ افسانه‌ای محور مقاومت رسید که سال‌ها در برابر ظلم ایستاده بود. شهادت سید حسن نصرالله قلب منطقه را شکست.
کد خبر: ۷۸۰۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ - 27September 2025

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان نماد شجاعت و ایستادگی در برابر ظلم بود و شهادتش قلب ملت‌های منطقه را شکست. روز‌های تلخی که با انفجار پیجر‌ها در ۱۷ سپتامبر آغاز شد، یازده روز بعد به شهادت او انجامید.

سید حسن نصرالله؛ اسطوره‌ای که هرگز نمی‌میرد

همه چیز از ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۴ شروع شد؛ روزی که هزاران پیجری که زمانی نماد ارتباط ساده و ایمن بود، ناگهان به ابزار مرگ و ترور تبدیل شد. انفجار‌ این پیجر‌ها در لبنان حداقل ۱۳ شهید و بیش از ۴ هزار مجروح برجای گذاشت. در این میان تعداد بالای قربانیان غیرنظامی و کودکان وضعیت حادی را در لبنان ایجاد کرده بود.

فردای آن روز یعنی ۱۸ سپتامبر نوبت به انفجار «واکی تاکی‌ها» رسید. انفجار و آتش گرفتن این ابزار‌های ساده ارتباطی به دلیل خرابکاری «موساد»، موجب خاموش شدن ۱۴ زندگی و مجروح شدن ۴۵۰ نفر دیگر در لبنان و سوریه شد. اما در آن سوی میدان وزیر دفاع رژیم صهیونیستی از دستاورد عالی این رژیم سخن گفت؛ سخنانی که برای خانواده‌هایی که عزیزان خودشان را در این حوادث از دست داده بودند بسیار سخت و تلخ بود.

دو روز بعد از این حوادث، «سید حسن نصرالله» دبیرکل افسانه‌ای حزب‌الله لبنان بر صفحه‌های تلویزیون ظاهر شد و با انجام سخنرانی قدرتمند و کوبنده رژیم صهیونیستی را به عبور از تمامی خطوط قرمز متهم کرد. شهید نصرالله این حملات را «ضربه‌ای بی‌سابقه» دانست و گفت که دشمن صهیونیستی به دنبال به شهادت رساندن بیش از ۵ هزار نفر از مبارزان و فرماندهان مقاومت بود ولی بسیاری از دستگاه‌ها خاموش بودند.

جنگنده‌های اسرائیلی در زمان سخنرانی «سید حسن نصرالله» بر فراز بیروت به پرواز درآمدند و بار‌ها دیوار صوتی را شکستند. هواپیما‌های رژیم صهیونیستی با انجام بیش از ۷۰ حمله هوایی مواضع حزب‌الله لبنان را بمباران کردند و این گروه مقاومت اسلامی لبنانی نیز در پاسخ به این تجاوزات با موشک‌ اماکن و مواضع ارتش رژیم «اسرائیل» را هدف قرار داد و تلفات و خساراتی را به آنها وارد آورد.

درگیری‌های میان رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان در ۲۰ سپتامبر به اوج خود رسید و در این روز بود که هواپیما‌های صهیونیستی با بمباران کردن یک واحد مسکونی در حومه بیروت ۳۸ نفر از مردم لبنان را به شهادت رساند. در این جنایت جدید رژیم «اسرائیل» شاهد بودیم که «ابراهیم عقیل» فرمانده شجاع حزب‌الله لبنان و ۱۵ عضو دیگر به شهادت رسیدند.

البته مثل همیشه رژیم صهیونیستی در ادعا‌هایی مضحک مدعی شد که این فرمانده حزب‌الله در حال انجام برنامه‌ریزی برای حمله به «اسرائیل» بودند. اما حزب‌الله لبنان خیلی سریع و در پاسخ به این جنایت صهیونیست‌ها با ۱۷۰ موشک و کاتیوشا مواضع‌ها را هدف قرار داده و ضمن وارد آوردن خسارات و تلفات قابل توجه، آتش‌سوزی گسترده‌ای هم در اراضی اشغالی ایجاد کردند.

روز ۲۱ سپتامبر نیز تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مواضع حزب‌الله لبنان ادامه پیدا کرد و در این روز جنگنده‌های صهیونیستی حدود ۴۰۰ هدف را در جنوب لبنان بمباران کرده و صد‌ها لانچر پرتاب موشک را هدف قرار دادند. حزب‌الله نیز در پاسخ به این حملات بیش از ۹۰ موشک به سمت مراکز و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی شلیک کرد که علاوه به خسارات فراوان، آتش‌سوزی‌های بزرگی را ایجاد کرد.

حزب‌الله لبنان در روز ۲۲ سپتامبر با ۱۵۰ موشک اراضی اشغالی به ویژه حیفا را هدف حملات خود قرار داد. رژیم صهیونیستی نیز در ادامه تجاوزات خود به لبنان بیش از ۶۰ حمله هوایی به لبنان و به خصوص به جنوب این کشور انجام داد و تعدادی را نیز به شهادت رساند.

اما بی‌شک روز ۲۳ سپتامبر مرگبارترین روز نبرد میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان بود. در این روز هواپیما‌های صهیونی بیش از ۱۳۰۰ حمله انجام دادند که طی آن بیش از ۵۵۰ نفر به شهادت رسیده و بالغ بر ۱۸۰۰ نفر نیز مجروح شدند. البته حزب‌الله لبنان نیز بیکار نماند و با شلیک ۲۰۰ موشک اماکن و مواضع ارتش صهیونیستی را آماج حملات خودش قرار داد.

رژیم صهیونیستی در روز ۲۴ سپتامبر نیز همانند روز‌های گذشته با انجام صد‌ها حمله هوایی موجب شهادت ده‌ها نفر دیگر از مردم لبنان و رزمندگان حزب‌الله شد. در این میان شهادت «ابراهیم الکبیسی» رئیس بخش موشکی حزب‌الله لبنان نقطه عطفی در این جنگ شد و ضایعه‌ای بزرگ برای این گروه مقاومت اسلامی لبنان رقم زد.

روز ۲۷ سپتامبر روزی فراموش ناشدنی و بسیار دردناک برای حزب‌الله لبنان و محور مقاومت بود. ارتش اشغالگر و کودک‌کش صهیونی در این روز با ۸۰ بمب سنگرشکن مقر حزب‌الله در ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کرد و دست‌کم موجب شهادت ۳۳ نفر شد. اما از همه مهمتر و دردناک‌تر به شهادت رسیدن «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان بود. به دلایل مختلفی اعلام شهادت ایشان به فردای آن روز یعنی ۲۸ سپتامبر موکول شد.

حزب‌الله لبنان در روز ۲۸ سپتامبر واقعه شهادت «سید حسن نصرالله» دبیرکل خودش را تائید کرد؛ خبری که چشمان مردم لبنان و منطقه را کاسه خون کرد. این واقعه دردناک نه تنها موجب تضعیف و یا فروپاشی حزب‌الله لبنان نشد بلکه شاهد افزایش شدن حجم حملات و عملیات‌های مقاومت اسلامی لبنان علیه اماکن و مواضع نظامی رژیم صهیونیستی شد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار