اتحاد مقدس، کلید مقابله با چالش‌های کشور است

نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه امروز باید در رأس توجه باشد، تأکید رهبر معظم انقلاب بر وحدت و انسجام ملی است؛ مؤلفه‌ای که ایشان از آن به‌عنوان اتحاد مقدس یاد کرده‌اند.
کد خبر: ۷۸۰۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴ - 25September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، «عباس گلرو» نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه دومین کنگره سه هزار شهید استان سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بزرگداشت هفته دفاع مقدس، بر اهمیت حفظ انسجام داخلی و اطاعت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و اظهار داشت: آنچه امروز باید در رأس توجه باشد، تأکید رهبر معظم انقلاب بر وحدت و انسجام ملی است؛ مؤلفه‌ای که ایشان از آن به‌عنوان اتحاد مقدس یاد کرده‌اند.

اتحاد مقدس، کلید مقابله با چالش‌های کشور/ مردم در جنگ ۱۲ روزه پایبندی خود به آرمان‌ها را نشان دادند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در شرایط حساس کنونی، همه قوا اعم از دولت، مجلس، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حاکمیتی باید به این اتحاد مقدس پایبند باشند؛ چرا که این وحدت، واجب‌ترین و مقدس‌ترین ابزار پیش‌برنده کشور در برابر تهدیدات بیرونی و چالش‌های درونی است.

گلرو تأکید کرد:  معنای واقعی وحدت این است که کشور در مواجهه با تهدیدهای بزرگ، نیازمند انسجام و پرهیز از بگومگوهای داخلی و حاشیه‌سازی‌های مسموم و نابجاست.

 وی با بیان اینکه امروز همچون کشتی‌ای هستیم در دریای طوفان‌زده، که ناخدای آن رهبر معظم انقلاب است و حفظ انسجام، آرامش و ثبات وظیفه همه ماست، تصریح کرد: در چنین شرایطی، حاشیه‌سازی‌ها، اظهار نظرهای نابجا و تخریب‌گر، تنها به فرسایش ظرفیت‌های کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، جنگ ۱۲ روزه اخیر را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب دانست و گفت: مردم ایران در این جنگ، با وجود فشارهای اقتصادی، تحریم‌های سنگین و مشکلات معیشتی، نشان دادند که پای آرمان‌ها و رهبری ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان اتحاد ملی را خدشه‌دار کنند.

گلرو با تأکید بر اینکه باید در برابر ملتی که ملتی که جانانه ایستاد سرتعظیم فرود آورد، گفت: مردم در این شرایط، 2 پیام مهم صادر کردند؛ یکی به دشمنان که علیرغم همه فشارها، همچنان پایبند به نظامی با اصول و مبنای صحیح هستند و دیگری به مسؤولان که با وجود برخی کوتاهی‌ها و بی‌مسؤولیتی‌ها، مردم همچنان در کنار حاکمیت، رهبری و آرمان‌های شهدا ایستاده‌اند.

وی با اشاره به مسؤولیت سنگین مدیران کشور گفت: مردم در همه مقاطع، چه در دوران دفاع مقدس و چه در بازسازی کشور، وفاداری خود را نشان داده‌اند و اکنون نوبت مسئولان است که با خدمت صادقانه و مؤثر، پاسخ این وفاداری را بدهند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه وحدت و انسجام اصلی‌ترین بن مایه حیات بشری و مسلمانان جهان است، ابراز امیدواری کرد: با اتکا به همین وحدت ملی که ضامن امنیت کشور است، بتوانیم در مسیر دستیابی به قله‌های پیشرفت، اقتدار و تحقق تمدن نوین اسلامی گام‌های بلندتری برداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار