به گزارش دفاعپرس از استان خوزستان، یادواره ۱۲۴ زن شهیده شهرستان اندیمشک امروز به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، جمعی از بانوان و خانواده شهیدان موسوی در حسینیه ثارالله این شهر برگزار شد.
در این مراسم که با برنامههای متنوع فرهنگی همراه بود، سرهنگ پاسدار «سید عطاءاله موسوی»، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک اظهار داشت: همه کشورهایی که ادعای حقوق بشر داشتند، در ۸ سال دفاع مقدس با صدام به هر نحو ممکن همکاری کردند.
وی افزود: نقش بانوان با پشتیبانی از مقاومت در آن دوران حساس بی نظیر بود و ما در اندیمشک آن را به وضوح دیدیم.
در پایان یادواره ۱۲۴ زن شهیده اندیمشک، از مادر شهیده والامقام «سیاهگیس موسوی» که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمد، تجلیل شد.
انتهای پیام/