مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس آذربایجان غربی:

طرح سلاله‌ها در مدارس آذربایجان غربی اجرا می‌شود

«سپهری» گفت: طرح سلاله‌ها با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشناسازی دانش آموزان با مباحث دفاع مقدس و مقاومت در مدارس آذربایجان غربی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۸۱۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴ - 28September 2025

«لیلا سپهری» مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس استان در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در ارومیه، از آغاز اجرای طرح سلاله‌ها در مدارس استان خبر داد و گفت: این طرح امروز با حضور مادر شهید «رضا خلف خانی» و جمعی از مسئولین در مدرسه دخترانه گل نرجس افتتاح شد.

طرح سلاله‌ها در مدارس آذربایجان غربی اجرا می‌شود

سپهری هدف از برگزاری طرح سلاله‌ها را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشناسازی دانش آموزان با مباحث دفاع مقدس و مقاومت عنوان کرد.

وی افزود: امسال این طرح در بیش از ۵۰ مدرسه استان آذربایجان غربی اجرا شده است و مادران، همسران و خواهران شهدا با حضور در این مدارس سیره زندگانی شهدا را تبیین کردند.

مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس استان گفت: دفاع مقدس آذربایجان غربی حاوی رشادت ها، عملیات‌ها و مبارزات وصف ناپذیر زنان و مردان و حتی نوجوانانی است که باید به زیبایی برای نسل امروز روایت شود تا برای همیشه در حافظه تاریخ جاودانه بماند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار