دبیر کانون‌های خدمت رضوی جیرفت:

شهدا سرمایه‌های معنوی و الگوی خدمت به مردم هستند

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت گفت: شهدا سرمایه‌های معنوی و الگوهای اصلی خدمت به مردم هستند.
کد خبر: ۷۸۲۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳ - 04October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، «کرامت پیرنیا»، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت، ضمن تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، اظهار داشت: که شهدا «سرمایه‌های معنوی و الگوهای اصلی خدمت به مردم» هستند.

شهدا سرمایه‌های معنوی و الگوی خدمت به مردم هستند

وی افزود: غبارروبی قبور شهدا در هفته جاری، فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقام والای ولایت است.

در حاشیه این مراسم معنوی، خادمیاران رضوی با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت دیدار کردند. طرفین در این نشست بر توسعه همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی و تقویت برنامه‌های مشترک برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان جیرفت تأکید کردند.

پیرنیا در ادامه به تشریح فعالیت‌های کانون ایثار و شهادت شهرستان جیرفت پرداخت و خاطرنشان کرد که این کانون همواره در مناسبت‌های ملی و مذهبی حضوری پررنگ داشته است.

وی از برگزاری مستمر یادواره «لاله‌های رضوی» خبر داد و افزود: این کانون با حضور فعال و برپایی موکب خدمت‌رسانی در یادواره‌های شهدای شهرستان، در مسیر گسترش فرهنگ رضوی و پاسداشت مقام شهیدان گام برمی‌دارد. به گفته پیرنیا، این تعاملات و حضور میدانی، سنگ بنای محکمی برای اجرای طرح‌های نوین فرهنگی و تبلیغی آتی خواهد بود.

شایان ذکر است که چایخانه امام رضا علیه السلام جیرفت نیز در ایام هفته دفاع مقدس، با برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی متنوع از جمله پرده‌خوانی و پاسخگویی به شبهات جوانان با حضور مبلغین دینی، پذیرای مردم مؤمن این شهرستان بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار