رأفت اسلامی باید سرلوحه مأموریت‌های پلیس باشد

استاندار خراسان رضوی گفت: رأفت اسلامی و مهربانی باید سرلوحه ارکان گوناگون پلیس و فراجا قرار گیرد که البته این موضوع در خراسان رضوی و در خدمت به زائران و مجاوران وجود دارد.
کد خبر: ۷۸۳۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱ - 05October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در دیدار با سردار سرتیپ پاسدار «محمدکاظم تقوی» فرمانده انتظامی استان که به مناسبت هفته فراجا صورت گرفت، اظهار داشت: ما قدردان ایثار و فداکاری انتظامی و نظامی هستیم و امیدواریم بتوانیم خدمتی بی‌منت به جامعه داشته باشیم.

رأفت اسلامی باید سرلوحه مأموریت‌های پلیس باشد

وی با بیان اینکه شرایط کنونی، یک وضعیت ویژه و خاص است، افزود: استان خراسان رضوی به‌عنوان پایتخت معنوی ایران مورد توجه ویژه در سطح کشور است و از طرفی هم دشمن تمرکز خاص و حساسی بر این نقطه دارد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این استان ۸ درصد جمعیت کشور را دارد و جمعیت مشهد نیز از ۲۲ استان بیشتر است که این موضوع اهمیت اقدامات یگان‌های انتظامی را مهم جلوه می‌کند.

مظفری تصریح کرد: خرسندیم که علیرغم شرایط کنونی، ماموریت‌های فراجا در خراسان رضوی به شکل و نحو احسن در حال انجام است و فرمانده انتظامی استان در حقیقت یک مشاور امین در شورای تامین است.

وی با بیان اینکه جامعه امن یک احساس و ضرورت برای مردم است، بیان داشت: پیشرفت‌های اقتصادی و مباحث توسعه‌ای که در سال‌های اخیر مورد توجه ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، بی‌شک در بستر اوضاع امن و ایمن اتفاق می‌افتد.

رئیس شورای تامین استان خاطرنشان کرد: برای رسیدن به جامعه امن، مشارکت همگانی و عمومی را نیاز داریم و سرمایه اجتماعی را که در دفاع مقدس ۱۲ روزه تبلور پیدا کرد، باید حفظ کنیم.

مظفری گفت: وظیفه دولت و حاکمیت است که زیرساخت‌های مختلف از جمله در حوزه امنیت عمومی، اقتصادی و معیشتی را فراهم کند و اگرچه نقص‌هایی در فعالیت‌های گذشته وجود داشته، اما در حال حاضر به جای مقصریابی به دنبال خدمت کردن هستیم.

وی با اشاره به باور و اطمینان مردم به پلیس بیان داشت: شاید در برهه‌ای از زمان پلیس برای ایجاد نظم و آرامش و جمع‌آوری اراذل و اوباش در جامعه اقداماتی انجام داده باشد، اما به یک معنایی امین مردم به‌شمار می‌آید.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: رأفت اسلامی و مهربانی باید سرلوحه ارکان گوناگون پلیس و فراجا قرار گیرد که البته این موضوع در خراسان رضوی و در خدمت به زائران و مجاوران وجود دارد.

مظفری با اشاره به اهمیت تکنولوژی و داده‌محوری افزود: در شرایط فعلی استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است؛ دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان داد که ماهیت جنگ تغییر کرده و به تعبیری تسلیحات جنگ، هوش مصنوعی و مهمات آن، داده است.

وی گفت: به‌عنوان مثال برخی از نرم‌افزار‌ها و اپلیکیشن‌ها برای نصب نیاز به دسترسی به قسمت‌های مختلف تلفن همراه را دارند و به راحتی بسیاری از اطلاعات ما را استخراج خواهند کرد؛ این مقوله اهمیت مصون شدن در مقابل اقدامات سایبری را نشان می‌دهد.

فراجا دارای ۷۰۰ عنوان مأموریت است

سردار تقوی نیز در این نشست ابراز داشت: امسال هفته فراجا با شعار «پلیس مقدر، مشارکت همگانی، جامعه امن» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه فراجا دارای ۷۰۰ عنوان مأموریت است، افزود: در دفاع مقدس ۱۲ روزه، امنیت داخلی را تامین کردیم و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، دومین سازمان نظامی بود که آماج بیشترین حملات دشمن قرار گرفت.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: متوسط مناسبت‌های ملی و مذهبی در کشور حدود ۸۰ روز است، اما فراجا در استان بیش از ۱۲۰ روز مشغول فعالیت و امنیت‌آفرینی است.

سردار تقوی گفت: ورود و خروج بیش از ۵ میلیون نفر در سال از مرز‌های مجاز زمینی و هوایی نمونه‌ای از حاکم بودن امنیت و آسایش در سطح خراسان رضوی است.

وی با اشاره به امکانات معیشتی کارکنان پلیس تصریح کرد: ساخت مسکن ملکی و اداری برای نیرو‌های فراجا در استان باید پیگیری شود و امیدواریم با توجه استاندار و رئیس شورای تامین به نتایج خوبی برسیم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همه یگان‌های زیرمجموعه فراجا، فرماندهی انتظامی شهرستان‌ها و پلیس‌های افتخاری، همواره و در هر شرایطی در آمادگی کامل در خدمت به مجاوران و زائران علی ابن موسی الرضا (ع) به سر می‌برند.

گفتنی است در این دیدار معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار