مسئولیت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت امانت شهدا است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با بیان اینکه مسئولیت یک امانت الهی است، گفت: مسئولیت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت امانت شهداست و باید در حفظ آن کوشا باشیم.
کد خبر: ۷۸۳۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸ - 06October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران امروز (دوشنبه) در جلسه هم اندیشی دفاع مقدس و مقاومت استان که در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار شد، با بیان اینکه هفته دفاع مقدس از ایام الله بزرگ انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: در این هفته شاهد اجرای برنامه‌های باشکوهی در سطح استان بودیم و از برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران تقدیر و تشکر می‌کنیم.

مسئولیت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت امانت شهدا است

وی با تأکید بر اینکه باید مبلغ و مبشر ارزش‌های دفاع مقدس باشیم، آن را رمز موفقیت دانست و ادامه داد: مسئولیت یک امانت الهی است و مسئولیت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت امانت شهداست و باید در حفظ آن کوشا باشیم.

این مسئول بر لزوم تقویت ایمان، توکل و توسل تأکید کرد و گفت: در شرایط جنگی و تهدید مستقیم قرار داریم و جمع آوری اسناد و آثار جنگ تحمیلی اخیر باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار