جذابیت و افزایش کیفیت از امور مهم در برپایی نماز ادارات است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان جذابیت در نمازخانه‌ها را یکی دیگر از نکات حائز اهمیت دانست و گفت: پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «مؤمن در مسجد مانند ماهی در آب است و منافق در مسجد مانند پرنده در قفس است».
کد خبر: ۷۸۳۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴ - 06October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «عبدالرضا پورذهبی»، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، ۱۴ مهر در گردهمایی فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان گفت: حرکت و گام نهادن در مسیر ترویج فرهنگ نماز و فریضه الهی یک کار مقدسی است.
 
جذابیت و افزایش کیفیت از امور مهم در برپایی نماز ادارات است
 
وی خداوند متعال در آیه ۱۴ سوره طه می‌فرماید: «أَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِکْرِی؛ نماز را برای یاد من برپا دار»، افزود: این آیه بیان می‌کند که دلیل اقامه نماز یاد خداست و هدف نهایی از نماز یاد خداوند است.
 
نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: خداوند متعال در آیه ۲۳۸ سوره بقره می‌فرماید: «حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاةِ الْوُسْطَى وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِینَ؛ بر نماز‌ها و نماز میانه مواظبت کنید و خاضعانه براى خدا به پا خیزید». این آیه نیز اهمیت برپایی نماز و توجه به اقامه اول وقت نماز تأکید دارد.
 
وی ادامه داد: هر انسانی از پدر و مادر خود یاد می‌کند و به آنها سر می‌زند که برای این امر نیاز به چک و چونه زدن با هیچ کس نیست حال نماز یاد کردن از خداوند متعال است. یادکردن از پدر و مادر یک احساس نیاز در وجود فرد است که این احساس نیاز در یاد کردن خدا و برپایی نماز نیز وجود دارد و باید این احساس نیاز در وجود فرد نهادینه شود.
 
حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «هیچ کاری بهتر از نماز نیست»، ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) در جای دیگر می‌فرماید که «نور چشم من در نماز است»، تمام انسان‌ها چشم دارند، اما نور چشم هر انسانی در نماز است. ما باید فضیلت نماز را به درستی بشناسیم.
 
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه نماز اجبار نیست و کسی را نمی‌توان مجبور به این امر کرد، افزود: نماز نباید جنبه تظاهر و ریا داشته باشد و در دستگاه‌های اجرایی نباید با مجبور کردن فرد به حضور در نماز جماعت کاری کنیم که دیگران را به ریا مجبور شوند. 
 
وی جذابیت در نماز و نمازخانه‌ها یکی دیگر از نکات حائز اهمیت دانست و یادآور شد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «مؤمن در مسجد مانند ماهی در آب است و منافق در مسجد مانند پرنده در قفس است». 
 
حجت‌الاسلام پورذهبی با کیفیت بودن را یکی دیگر از نکات مهم در برپایی نماز ادارت عنوان کرد و گفت: امام جماعت خوب، سخنرانی مناسب و مختصر و افزایش کیفیت نماز از دیگر امرو حائز اهمیت در امر برپایی نماز در ادارات است.
 
وی در پایان گفت: دبیران شورای اقامه نماز نباید منتظر دستورالعمل و آیین‌نامه در امر نماز باشند امام جماعت خلاق کسی است بتواند دیگران را به امر نماز ترغیب و تشویق کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار