وجود مراکز مشاوره در کلانتری‌ها کاهش ۷۰ درصدی مراجعات را در پی داشت

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: راه اندازی مراکز مشاوره و مددکاری در ۸۰ کلانتری استان منجر به پایان یافتن ۷۰ درصد از مراجعات با صلح و سازش شده است.
کد خبر: ۷۸۳۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸ - 06October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، سرتیپ دوم پاسدار «حمید علینقیان‌پور» فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان در دیدار با امام جمعه اصفهان به تشریح برنامه های هفته نیروی انتظامی و دستاوردهای جدید پرداخت و اظهار داشت: برنامه های رسمی این هفته با حضور در نماز جمعه و سخنرانی پیش از خطبه ها آغاز شد و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تکریم خانواده شهدا و جانبازان و به ویژه تکریم ۸۷۸ خانواده شهید نیروی انتظامی در استان اصفهان را در این هفته داریم .

وجود مراکز مشاوره در کلانتری‌ها کاهش ۷۰ درصدی مراجعات را در پی داشت

وی افزود: نشست خبری با اصحاب رسانه، تولید محصولات رسانه ای برای صدا و سیما، تجلیل از نمونه های ترافیکی و برپایی میز خدمت در نماز جمعه ، هم اندیشی با نخبگان علمی و فرهنگی برخی از برنامه های هفته نیروی انتظامی است.

 علینقیان ‌پورعنوان کرد: هوشمندسازی پلیس در دستور کار قرار گرفته و کنفرانس کاربرد هوش مصنوعی در ترافیک با ارائه ۱۹۷ مقاله داخلی و خارجی در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

وی از طراحی دستیار رباتیک پلیس راهور برای مدیریت اطلاعات ترافیک درون شهری و برون شهری در اصفهان خبر داد و گفت: علاوه بر این خودروی هوشمند تغییررنگ برای اولین باردراصفهان طراحی شده که قابلیت تغییررنگ به رنگ خودروهای پلیس را دارد.

‌فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان اضافه کرد: بر اساس این اقدامات، آمار مجروحان و فوتی های تصادفات درون شهری و برون شهری ۳۰ درصد کاهش یافته است.

وی هم چنین از صدور ۸۵ هزار و ۲۰۰ گذرنامه برای مراسم اربعین سال جاری خبر داد و افزود: امسال برای اولین بار موکب صدور گذرنامه برپا شد.

وی خاطر نشان کرد: راه اندازی مراکز مشاوره و مددکاری در ۸۰ کلانتری استان منجر به پایان یافتن ۷۰ درصد از مراجعات با صلح و سازش شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اصفهان ، فراجا
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار