اعزام و بدرقه ۳۳ نفر از خانواده‌های معزز شهدای انتظامی به زیارت مزار شهید سلیمانی

تعداد ۳۳ نفر از خانواده‌های معزز شهدای انتظامی استان با حضور سردار شجاعی‌نسب فرمانده انتظامی و حجت‌الاسلام صفورائی رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی در قالب یک دستگاه اتوبوس به اردوی زیارتی سیاحتی استان کرمان اعزام شدند.
کد خبر: ۷۸۳۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۵ - 08October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، حجت‌الاسلام صفورائی رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی در حاشیه اعزام کاروان اعزامی خانواده معزز شهدای انتظامی به اردوی زیارتی سیاحتی کرمان با اشاره به لزوم تکریم خانواده شهدا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به اهمیت یادآوری فداکاری‌های آنان اشاره کرد و اظهار‌داشت: خانواده‌های شهدا پرچم داران اصلی نهضت شهدا هستند.

اعزام و بدرقه ۳۳ نفر از خانواده‌های معزز شهدای انتظامی به زیارت مزار شهید سلیمانی

وی با قدردانی از حمایت‌های مادی و معنوی حجت‌الاسلام شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی گفت: در این سفر معنوی خانواده معظم شهدا مرقد مطهر سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی را زیارت خواهند کرد و همچنین برنامه‌های فرهنگی خوبی برای خانواده معظم شهدا در استان کرمان پیش بینی شده است.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار