نیکزاد: لوایح دولت در اولویت مجلس قرار دارند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لوایح ارسالی از سوی دولت در اولویت بررسی مجلس قرار دارند و ما به ملت عزیز ایران عرض می‌کنیم که این موضوع را رعایت خواهیم کرد.
کد خبر: ۷۸۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱ - 08October 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه) در جلسه علنی مجلس با اشاره به رهنمود‌های رهیر معظم انقلاب اسلامی اظهارداشت: لوایح ارسالی از سوی دولت در اولویت بررسی مجلس قرار دارند و ما به ملت عزیز ایران عرض می‌کنیم که این موضوع را رعایت خواهیم کرد و اگر لایحه‌ای باشد آن را در اولویت قرار می‌دهیم و از سوی دیگر قانون به نمایندگان مجلس هم اجازه ارائه طرح داده و مجلس نمی‌تواند مانع این حق قانونی آنها شود.

نیکزاد: لوایح دولت در اولویت مجلس قرار دارند

وی همچنین به اهمیت موضوع هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: هوش مصنوعی موضوعی بسیار مهم و اثرگذار در حکمرانی آینده دنیا خواهد بود و بحثی کاملاً تخصصی است.

نیکزاد در ادامه با بیان دو درخواست از نمایندگان مجلس عنوان کرد: ابتدا از نمایندگان درخواست دارم تا در اجرای رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی اهتمام ورزند البته تاکنون مجلس در این زمینه قصور نکرده است اما درخواست بعدی این است که نمایندگان مردم با رعایت اولویت‌های مطرح‌شده به تقویت همکاری میان قوا کمک کنند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار