توجیهی برای ممانعت از ورود خبرنگاران به غزه نیست

انجمن خبرنگاران خارجی در بیت المقدس اعلام کرده است رژیم صهیونیستی به منظور ممانعت از ورود خبرنگاران به غزه بهانه تراشی می‌کند.
کد خبر: ۷۸۴۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴ - 11October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از سایت خبری عرب ۴۸، انجمن خبرنگاران خارجی از مقامات رژیم صهیونیستی خواست تا اجازه دهد خبرنگاران پس از اجرای توافق آتش‌بس به طور مستقل به غزه دسترسی داشته باشند. این انجمن معتقد است «دیگر هیچ توجیهی» برای مانع‌تراشی در ورود به این منطقه وجود ندارد.

توجیهی برای ممانعت از ورود خبرنگاران به غزه نیست

از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳، مقامات اسرائیلی اجازه ورود خبرنگاران خارجی به این منطقه ویران‌شده را نداده‌اند و تنها به تعداد کمی از خبرنگاران اجازه داده‌اند که به صورت موردی و با همراهی نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی به اراضی فلسطینی محاصره‌شده بروند.

در بیانیه‌ای که از سوی این انجمن منتشر شده است، آمده که دیگر دلیلی برای تعلل از سوی رژیم صهیونیستی وجود ندارد. این انجمن همچنین طی بیانیه یادشده از «توافق حاصل‌شده بین طرف‌های درگیر درباره آتش‌بس در غزه» که روز جمعه به اجرا درآمد، استقبال کرد.

همچنین در بیانیه انجمن خبرنگاران خارجی آمده است: «با توقف درگیری‌ها، ما بار دیگر از اسرائیل می‌خواهیم که بلافاصله مرز‌ها را باز کند و اجازه دهد رسانه‌های خارجی به صورت آزاد و مستقل به نوار غزه دسترسی داشته باشند.» این انجمن در دو سال گذشته بار‌ها درخواست دسترسی به غزه را مطرح کرده بود.

مقر انجمن خبرنگاران خارجی در قدس قرار دارد. این انجمن نمایندگی خبرنگاران فعال در کرانه باختری، غزه و مناطق تحت اشغال رژیم صهیونیستی را به عهده دارد.

رژیم صهیونیستی و جنبش حماس با مرحله اول طرحی که توسط رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، پیشنهاد شده و شامل ۲۱ بند برای پایان دادن به جنگ در غزه است، موافقت کرده‌اند.

در این چارچوب، آتش‌بس از ساعت ۱۲ ظهر جمعه به اجرا درآمد و ارتش رژیم صهیونیستی عقب‌نشینی خود را به خطوط توافق‌شده داخل نوار غزه اعلام کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار