دادگستری و انتظامی برای پیشگیری از وقوع جرم در کردستان تعامل دارند

نشست تعاملی معاونان دادگستری استان با فرمانده انتظامی کردستان به منظور پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۴۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹ - 11October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، به مناسبت گرامیداشت هفته فراجا، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان به همراه مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان صبح امروز با فرمانده انتظامی کردستان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
 
هم‌افزایی دادگستری و انتظامی برای پیشگیری از وقوع جرم در کردستان
 
«بهادر اسدی»، معاون دادگستری کردستان در این دیدار، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و تقدیر از زحمات بی‌شائبه و شبانه‌روزی پرسنل خدوم نیروی انتظامی استان، اظهار کرد: حضور نیروی انتظامی در جامعه ضامن برقراری نظم و امنیت عمومی است.
 
وی امنیت را زیرساخت اصلی پیشرفت و عدالت دانست و افزود: تلاش‌های نیروی انتظامی در این مسیر شایسته تقدیر و حمایت است.
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان تعامل و همدلی میان دستگاه قضایی و نیروی انتظامی را موجب پیشبرد اهداف عالیه نظام و ارتقاء سطح امنیت و آرامش در استان عنوان کرد و گفت: ما بنای کار خود را بر تعامل و همکاری نزدیک با دستگاه‌ها به ویژه با نیروی انتظامی گذاشته‌ایم تا بتوانیم گام‌های مؤثرتری در راستای مقابله با جرایم و آسیب‌های اجتماعی برداریم. 
 
اسدی تصریح کرد: تمامی اقدامات ما باید صبغه پیشگیری از وقوع جرم داشته باشد تا شاهد کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کشور باشیم.
 
در ادامه سردار «یحیی الهی»، فرمانده انتظامی استان کردستان نیز بر اهتمام جدی مجموعه انتظامی استان بر مقوله پیشگیری از جرم و تلاش در جهت تحقق برنامه‌های راهبری پیشگیری از جرم قبل از اقدامات مقابله‌ای تأکید کرد و خواستار تعامل بیش از پیش مجموعه دستگاه قضایی و فرماندهی انتظامی استان در تامین امنیت پایدار در سطح استان شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار