هشدار سفیر یمن درباره عهدشکنی رژیم صهیونیستی

الدیلمی گفت: ما به دشمن می‌گوییم که اگر به میدان بازگردید، ما نیز بازخواهیم گشت و تا پایان با برادرانمان در جبهه مقاومت همراه خواهیم بود.
کد خبر: ۷۸۴۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲ - 12October 2025
به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، « محمدابراهیم الدیلمی» سفیر یمن در ایران در هشتمین اجلاس بین‌المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی که صبح امروز (یکشنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، با قدردانی از جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت و برگزاری این مراسم، اظهار داشت: این گردهمایی، یادبودی برای مردم مظلوم فلسطین است؛ جامعه‌ای که جانفشانی کرد و کودکان و زنان مظلوم آن، بهای گزافی در جنگ ناعادلانه غزه پرداختند.
 
هشدار سفیر یمن درباره عهدشکنی رژیم صهیونیستی
 
الدیلمی با اشاره به عملیات «طوفان الاقصی» گفت: این رویداد تاریخی در میدان‌های مختلف نبرد اثبات کرد که تمام سازمان‌های بین‌المللی، پوچ و وهم‌آمیز هستند.
 
سفیر یمن در ایران هفتم اکتبر را یکی از «ایام الله» خواند و افزود: جنایات صورت‌گرفته علیه مردم مظلوم فلسطین مستقیماً متوجه رژیم صهیونیستی و حامیانش به ویژه آمریکا و ترامپ است. نباید حجم گسترده این جنایات علیه مردم مظلوم فلسطین را فراموش کنیم و باید پیگیری‌های حقوقی از عاملان آن صورت گیرد.
 
وی در ادامه با اشاره به توافق اخیر بین حماس و رژیم صهیونیستی، گفت: ما باید هوشیار باشیم چرا که دشمن پیمان‌های بین‌المللی را می‌شکند و بار‌ها آن را تکرار کرده است.
 
الدیلمی مقاومت و ایستادگی مردم عراق و غزه را الگویی برای پیروزی خواند و گفت: این مقاومت و ایستادگی مردم مظلوم غزه بود که دشمن را وادار به توافق و آتش‌بس کرد.
 
وی در پایان با هشدار به دشمنان صهیونیستی و حامیان آنها گفت: ما به دشمن می‌گوییم اگر به میدان بازگردید، ما نیز بازخواهیم گشت و ما تا پایان با برادرانمان در جبهه مقاومت همراه خواهیم بود. ما از ابتدا، حمایت از مردم مظلوم غزه را وظیفه خود دانسته و از ایران برای پشتیبانی از محور مقاومت تشکر می‌کنم.
 
انتهای پیام/ ۲۷۱
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار