پس از ۸ سال تحقیق؛

رونمایی از ۲ کتاب خاطرات دفاع مقدس در موزه کرمان

شامگاه دوشنبه ۲۱ مهرماه، موزه دفاع مقدس کرمان میزبان آیین رونمایی از دو کتاب جدید حوزه ادبیات پایداری بود. این آثار که به همت حوزه هنری کرمان پس از حدود ۹ سال تلاش برای گردآوری و تألیف منتشر شده‌اند.
کد خبر: ۷۸۵۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ - 14October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، آیین رونمایی از دو اثر ارزشمند حوزه دفاع مقدس شامگاه دوشنبه در موزه دفاع مقدس کرمان برگزار شد. این دو کتاب که هر دو روایت‌هایی از رزمندگان کرمانی را در بر دارند، سال‌ها مورد کار پژوهشی و تألیفی بوده‌اند.

رونمایی از ۲ کتاب خاطرات دفاع مقدس در موزه کرمان

«در مسیر آفتاب» به خاطرات ابوالفضل کارآمد، رزمنده و هنرمند عرصه دفاع مقدس می‌پردازد؛ کسی که ربع قرن دغدغه نوشتن داشت و با انتشار روزنامه «نسل آفتاب» درگیر فعالیت‌های فرهنگی بود و کتاب‌های متعددی در زمینه دفاع مقدس و ادبیات تألیف کرده است.

کتاب دوم، «آدلا هنوز شام نخورده»، مجموعه‌ای از یادداشت‌ها و خاطرات طنز رزمندگان کرمانی است که به قلم یاسر سیستانی‌نژاد، نویسنده و روزنامه‌نگار کرمانی تدوین شده است. سیستانی‌نژاد پیش از این نیز با مجموعه داستان‌های طنز اجتماعی «سابون» شناخته شده بود.

خلق اثر پیرامون شهادت برای ما ارزشمند است

در این مراسم، «مجتبی اسدی»، رئیس حوزه هنری کرمان، ضمن ابراز خرسندی از رونمایی این آثار، اظهار داشت: خوشحالیم که به بهانه رونمایی دو کتاب ادبیات پایداری دور هم جمع شدیم. خلق اثر پیرامون شهادت و ایثار برای ما ارزشمند است.

وی با تشکر از همه کسانی که برای به سرانجام رسیدن این آثار تلاش کردند، افزود: حوزه هنری پرچم‌دار ادبیات پایداری در کشور است و در کرمان این دومین کتابی است که از ابتدای سال جاری رونمایی می‌شود.

اسدی همچنین خبر داد: در آینده نزدیک، یک کتاب درباره سالگرد واقعه به آتش کشیدن مسجد جامع کرمان در ۲۴ مهرماه منتشر خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای سالگرد حاج قاسم سلیمانی

در ادامه این مراسم، «حسین اسحاقی»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته، از آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی خبر داد.

وی در این باره اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی متنوعی برای زائران حاج قاسم در نظر گرفته‌ایم و از همه صاحب‌نظران و اهالی فرهنگ تقاضا دارم پیشنهادات خود را در این زمینه به ما اعلام کنند.

جمع‌آوری کتاب ۸ سال طول کشید

«یاسر سیستانی‌نژاد»، نویسنده مجموعه طنز «آدلا هنوز شام نخورده»، در این آیین گفت: کودکی من در زمان جنگ گذشت و تنها اخبار جنگ را از تلویزیون می‌شنیدیم و این مسئله کودکی ما را تحت تاثیر قرار داد.

وی تصریح کرد که جمع‌آوری این کتاب‌ها بیش از ۸ سال به طول انجامیده است. سیستانی‌نژاد درباره روند نگارش «در مسیر آفتاب» گفت: «من همه این سال‌ها به آقای کارآمد سر می‌زدم و خاطراتشان را جمع‌آوری می‌کردم. نوشتن این کتاب از عیادت من از ایشان آغاز شد و بیماری‌شان باعث شد که کار جمع‌آوری و ملاقات‌های ما بیشتر طول بکشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار