آزادی ۴۱ زندانی آمل با کمک خیرین و ستاد دیه مازندران
به گزارش دفاعپرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران شب گذشته در آئین آزادی ۴۱ زندانی شهرستان آمل، از تلاشهای ستاد دیه، دادستانهای حوزههای قضایی، قضات ناظر استان و مسئولین زندانهای استان در راستای آزادی زندانیان تقدیر کرد و اظهار داشت: زندانیان آزاد شده آزادی خود را قدر بدانند و از رفتار و کردار خود حفاظت کنند.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به آزادی یک زندانی پس از ۲۸ سال از زندان آمل، تأکید کرد: این آزادی اقدامی بزرگ و خداپسندانه بود که موجب نشاط و شادی خانواده این زندانی شد.
پوریانی همچنین به اعطای مرخصی به چند تن از زندانیان پس از چندین سال اشاره کرد و افزود: یکی از زندانیان که به دلیل بدهی ۱۴ میلیارد تومانی سالهای متوالی در زندان بسر میبرد نیز با رضایت محکوم له و تلاش مددکاران زندان آمل، با دریافت ۷۰۰ میلیون تومان از طریق خیرین و ستاد دیه استان، از زندان آزاد شد که اقدامی بسیار ارزشمند بود.
با حضور رئیس کل دادگستری مازندران، دادستان مرکز استان، مدیرکل زندانهای استان مازندران، معاونین قضایی دادگستری مازندران و رئیس و دادستان حوزه قضایی شهرستان آمل، درخواست ۷۴ زندانی شهرستان نیز در این آئین مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم در خصوص این درخواستها صادر شد.
انتهای پیام/


