استقرار نیرو‌های امنیتی در سراسر نوار غزه

مدیر دفتر اطلاع رسانی دولت غزه از استقرار نیرو‌های امنیتی در سراسر این باریکه برای مبارزه با مهره‌های مزدور و قانون شکنان خبر داد.
کد خبر: ۷۸۵۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰ - 15October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از قدس، «اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع رسانی دولت غزه اظهار داشت: نیرو‌های امنیتی به محض اعلام آتش‌بس در این باریکه طرح سراسری خود را برای اجرای قانون و تحقق امنیت به اجرا گذاشتند.

استقرار نیرو‌های امنیتی در سراسر نوار غزه

وی افزود: نیرو‌های امنیتی از جمله پلیس و نیرو‌های دفاع شهری در مناطق مختلف نوار غزه مستقر شدند. این اقدامات با هدف تقویت ثبات و امنیت در منطقه صورت گرفته است. وزارت داخلی و امنیت غزه با صدور بیانیه‌ای از قانون‌شکنان خواست از فرمان عفو عمومی صادر شده، استفاده کرده و خود را تسلیم نیرو‌های امنیتی کنند.

الثوابته تصریح کرد: بیش از ۷۰ تن از این عناصر خود را تسلیم کردند، اما با کسانی که دست‌شان به خون مردم فلسطین است باید با قاطعیت برخورد کرد. اقدامات امنیتی ما ادامه خواهد داشت و ۵۰ مقر عناصر خرابکار هدف قرار گرفته است.

ایجاد آشوب، کشتار و درگیری در داخل نوار غزه از طریق مهره‌های وابسته به رژیم صهیونیستی یکی از نقشه‌های تل آویو برای تضعیف امنیت این منطقه است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها