رئیس بنیاد نخبگان مازندران:

40 درصد از نخبگان مازندرانی را بانوان تشکیل می‌دهند

رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه بانوان توانمند و فرهیخته مازندران نقش موثری در مراکز علمی دارند،گفت: 800 نخبه زیرپوشش بنیاد علمی نخبگان قرار دارند که 40 درصد آن را بانوان به خود اختصاص دادند.
کد خبر: ۷۸۵۴۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶ - 19April 2016

40 درصد از نخبگان مازندرانی را بانوان تشکیل می‌دهند

به گزارش دفاع پرس از مازندران، احسان جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران صبح امروز در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی بانوان استان که در سالن نمایشگاهی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد با بیان اینکه در نوار340 کیلومتری از گلوگاه تا رامسر حدود 200 مرکز آموزشی، پژوهشی و مرکز تولید محتوا فعال است، اظهار کرد: این ظرفیت نشان میدهد در کمتر از دو کیلومتر یک مرکز علمی در مازندران فعال است.

وی با اشاره به اینکه بانوان توانمند و فرهیخته مازندران نقش موثری در این مراکز علمی دارند، افزود: 800 نخبه زیر پوشش بنیاد علمی نخبگان قرار دارند که 40 درصد آن را بانوان به خود اختصاص دادند.

رئیس بنیاد علمی نخبگان مازندران با اشاره به اینکه امسال فضای همگرایی خوبی برای تولید علم در تمام حوزهها در مراکز علمی، بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری ایجاد شده است، گفت: جامعه آماری نخبگان از دبستان تا کهنسال است و امسال آییننامههای مهمی در بنیاد نخبگان کشور تصویب شد که در این مصوبه بدون توجه به جنسیت نخبگان همه اقشار شناسایی و از صاحبان ایده هم در بنیاد علمی نخبگان دعوت میشود.

مریم جمشیدی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز با اعلام اینکه زنان کشور و مازندران در هر برهه از زمان افتخارآفرین بودند، گفت: صرفا حرف و تشکر سطحی مشکلی از آنها درمان نمیکند.

جمشیدی اظهار کرد: نمایشگاه با هدف حمایت عملی از زنان توانمند مازندرانی برپا شد که با پشتوانه درونی استعدادهای خداوندی به آنها بخشیده شد.

وی با اشاره به اینکه اگر قرار است آسیبهای مختلف در جامعه رفع شود به دور از شعارزدگی باید به همه ظرفیتها توجه شود، افزود: اگر به ظرفیتهای نیروی انسانی در جامعه توجه نشود در آینده به خسران میرسد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه بانوان نخبه مازندرانی الگوی عینی دانشآموزان و دانشجویان هستند، گفت: ظرفیتهای روتین دانشگاهی را باید به قابلیتهای بالفعل مورد نیاز در جامعه تبدیل کرد تا به خودکفایی حقیقی در جامعه دست یابیم.

وی با اعلام اینکه زنان کشور و مازندران در هر برهه از زمان افتخارآفرین بودند، ادامه داد: صرفا حرف و تشکر سطحی مشکلی از آنها درمان نمیکند.

جمشیدی با اشاره به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل برگزاری چنین نمایشگاههایی نمونه عینی و اجرایی از تحقق این شعار در مازندران است، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده از همه ظرفیتها و در راس آن نیروی انسانی قابل و توانا است.

وی خاطرنشان کرد: نخستین نمایشگاه توانمندیهای علمی، پژوهشی و اختراعات بانوان مازندرانی که بیش از 30 غرفه بوده نشان داد زنان پرچم دانایی و توانایی را به اهتزاز در آوردند و در این نمایشگاه ظرفیتهای زیادی احصاء شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به اینکه امیدواریم غفلتهایی که در منابع انسانی صورت گرفت کم شود، گفت: اگر هنر، فرهنگ و ورزش از جامعه حذف شود جامعه به قهقرا میرود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار