دستگیری ۳ سارق معابر عمومی و مشاعات در اردبیل

فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از دستگیری سارقان معابر عمومی و مشاعات در این شهر خبر داد.
کد خبر: ۷۸۵۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷ - 15October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، سرهنگ «سعید یوسفی فعال» فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل، صبح امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت معابر عمومی در شهرک "سبلان فاز ۱" شهر اردبیل، موضوع دستگیری سارق یا سارقان احتمالی و کشف سرقت‌ها در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

دستگیری ۳ سارق معابر عمومی و مشاعات در اردبیل

وی افزود: با انجام بررسی‌های تخصصی رد پای ۲ سارق در رابطه با سرقت‌های به وقوع پیوسته شناسایی که پس از هماهنگی با مرجع قضایی، سارقان در عملیات پلیسی در محله "یوسف آباد" اردبیل توسط ماموران کلانتری ۱۲ "فلسطین" دستگیر شد.
 
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل با اشاره به اینکه سارقان در بازجویی‌های پلیس به ارتکاب ۳ فقره سرقت اعتراف کردند، گفت: ارزش اموال مسروقه مکشوفه ۵۰۰ میلیون ریال است

دستگیری سارق مشاعات در اردبیل

سرهنگ یوسفی فعال همچنین از دستگیری سارق مشاعات در اردبیل خبر داده و گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت مشاعات در محله "جعفریه " شهر اردبیل، موضوع دستگیری سارق یا سارقان احتمالی و کشف سرقت‌ها در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با انجام بررسی‌های تخصصی رد پای سارق در رابطه با سرقت‌های به وقوع پیوسته شناسایی شد که پس از هماهنگی با مرجع قضایی، سارق در عملیات پلیسی در میدان "جانبازان" اردبیل توسط ماموران کلانتری ۱۴ "شهدا" دستگیر شد.
 
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل با اشاره به اینکه سارق در بازجویی‌های پلیس به ارتکاب ۳ فقره سرقت اعتراف کرد گفت: ارزش اموال مسروقه ۳۰۰ میلیون ریال است.

انتهای پیام/



نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار