ایران قوی یعنی ملتی متحد و وفادار به ولایت/ هیچ مأموریتی در سپاه پایان ندارد مگر با شهادت

فرمانده سپاه استان البرز با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار ملی گفت: ایران قوی یعنی ملتی متحد و وفادار به ولایت. کشوری که ضعیف باشد یا باید تسلیم شود یا محکوم به شکست است.
کد خبر: ۷۸۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴ - 17October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، سردار «علیرضا حیدرنیا»، فرمانده سپاه استان البرز در آئین تکریم و معارفه فرماندهان نواحی مقاومت بسیج امام سجاد (ع) و حضرت جوادالائمه (ع) با اشاره به نقش ماندگار بسیج در تاریخ انقلاب اسلامی، اظهار داشت: روزی که امام راحل فرمان تاریخی تأسیس بسیج مستضعفین را صادر کردند، شاید کمتر کسی گمان می‌کرد این نهاد مقدس به چنان جایگاهی برسد که امروز نه‌تنها گره‌گشای مسائل کشور، بلکه الهام‌بخش آزادگان جهان شود.

ایران قوی یعنی ملتی متحد و وفادار به ولایت/ هیچ مأموریتی در سپاه پایان ندارد مگر با شهادت

وی با اشاره به نبرد ۱۲ روزه اخیر ایران اسلامی با رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی مطرح کرد: در آن نبرد، همه جبهه کفر در برابر جبهه اسلام صف‌آرایی کرده بود، اما رشادت و ایمان فرزندان این ملت، خصوصاً نیرو‌های مسلح و هوافضای سپاه، ضربات سنگین و مهلکی را بر پیکر رژیم منحوس صهیونیستی وارد کرد که حقایق و ابعاد این جنگ به مرور زمان آشکار خواهد شد و جهانیان خواهند دید که این رژیم چه آسیب‌های جبران‌ناپذیری دریافت کرده است.

فرمانده سپاه استان البرز تصریح کرد: در روز‌هایی که موشک‌های پرقدرت فرزندان این ملت بر سر صهیونیست‌های کودک‌کش فرود می‌آمد، حس غرور و افتخار در میان ملت ایران موج می‌زد و این همان روحیه بسیجی است که دشمن از درک آن عاجز و رمز پیروزی ملت ایران در تمام عرصه‌ها همین ایمان و ولایتمداری است. باید اقتدار ملی را حفظ کنیم؛ ایران قوی یعنی ملتی متحد و وفادار به ولایت. کشوری که ضعیف باشد یا باید تسلیم شود یا محکوم به شکست است.

سردار حیدرنیا با بیان اینکه ما قوی هستیم، زیرا به خدا، ولایت و مردم تکیه داریم؛ دشمنان بدانند اگر بار دیگر دست به خطا بزنند، با پاسخ‌هایی بسیار سهمگین‌تر و ویرانگرتر مواجه خواهند شد، به تحولات سیاسی اخیر و رفتار تحقیرآمیز آمریکا در برخی مجامع بین‌المللی اشاره کرد و گفت: اجلاسی به‌ظاهر با عنوان همگرایی برگزار می‌شود، اما چینش صندلی‌ها و رفتار متکبرانه رئیس‌جمهور آمریکا، چیزی جز نمایش تحقیر ملت‌ها نیست، این صحنه‌سازی‌ها نشانه درماندگی و استیصال جبهه استکبار است.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به اینکه به زودی همه شاهد افول کامل قدرت آنان خواهند بود، ضمن تجلیل از مجاهدت‌های فرماندهان نواحی استان، خاطرنشان کرد: در سپاه، هیچ مأموریتی پایان ندارد مگر با شهادت و همه پاسداران، بسیجیان و نیرو‌های مسلح تا آخرین نفس پاسدار انقلاب، امنیت و آرامش مردم هستند و امروز در البرز، انسجام و روحیه جهادی در میان نیرو‌ها مثال‌زدنی است و مسیر جهادی، حضور مردمی، آمادگی دفاعی و تداوم خدمت صادقانه به مردم باید تقویت شود.

در پایان این مراسم، ضمن قدردانی از خدمات چندساله سرهنگ پاسدار سید محمدعلی حاجی محمدی در جایگاه فرماندهی سپاه ناحیه امام سجاد (ع)، سرهنگ پاسدار احسان جعفری به‌عنوان فرمانده جدید این ناحیه و سرهنگ پاسدار سعید قره داغی به‌عنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه امام جوادالائمه (ع) معرفی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها