راه‌اندازی قرارگاه شهید ردانی‌پور برای مبارزه با رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

فرمانده قرارگاه کشوری شهید ردانی‌پور گفت: اقدامات مؤثر و به‌موقعی پیش از جنگ انجام شد که از جمله آن‌ها می توان به ایجاد قرارگاه شهید ردانی‌پور و راه‌اندازی سرشبکه‌های استانی با هدف مبارزه با رژیم جعلی صیهونیستی در فضای مجازی اشاره کرد.
کد خبر: ۷۸۶۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸ - 21October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام «حمیدرضا صادق‌زاده»، فرمانده قرارگاه کشوری شهید ردانی‌پور و مدیرعامل مجمع رهروان کشور در نشستی که با هدف تبیین راهبردهای فرهنگی و رسانه‌ای در عرصه جنگ نرم و معرفی ظرفیت‌های مردمی در مقابله با تحریف و شبهه افکنی با حضور نمایندگان ستادکل نیروهای مسلح در سالن گفت‌وگوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، به هم‌افزایی و تعامل مطلوبی میان دستگاه‌های مختلف در سطح استان اشاره کرد.

راه‌اندازی قرارگاه شهید ردانی‌پور برای مبارزه با رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

وی از ایجاد هشت قرارگاه کشوری با عناوین حضرت زینب (س)، رصد و نظارت، جنگ ترکیبی و اقتصادی، امیدآفرینی، گردشگری، اسلامی، جنگ شناختی و جنگ نرم خبر داد و با تاکید بر نقش بسزایی که این هم گرایی و هم افزایی در بهره‌وری و اثربخشی اقدامات مشترک داشته است، اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و شیوه‌نامه‌های مربوطه، در هر استان «شورای راهبری نیروهای مسلح» با دبیری و محوریت سازمان بسیج تشکیل شده و می‌شود.

فرمانده قرارگاه کشوری شهید ردانی‌پور با بیان اینکه در آن نهادهای نظامی و برخی دستگاه‌های مرتبط، در حوزه جنگ نرم و شناختی، جلسات منظم و هماهنگی را برگزار می کنند، به ظرفیت‌های موجود و اقدامات مؤثر انجام شده در این زمینه و نیز پیگیری مسئول فضای مجازی سازمان بسیج در خصوص اجرای مصوبات و هدایت محوری فعالیت‌ها اشاره و مطرح کرد: یکی از اقدامات ارزشمند در این راستا، تشکیل گردان‌های مالک‌اشتر و اجرای فعالیت‌های مرتبط با جنگ شناختی در مجموعه فراجاست.

صادق‌زاده بیان داشت: سپاه و بسیج البرز نیز با توجه به تکالیف ابلاغی و مأموریت‌های محوله، در تشکیل و فعال‌سازی گردان‌های سایبری، رسانه‌محله و شبکه انسان‌ رسانه‌ها، تلاش‌های فراوانی داشته اند. در جنگ 12 روزه و حمله رژیم صهیونیستی به سپاه البرز، کارکنان این مجموعه با ایستادگی مثال زدنی به فعالیت خود ادامه دادند. دشمن، نقاط اثرگذار و دارای ظرفیت ها و توانمندی های بالا را مورد هدف قرار داد و بیش از ۴۰ نفر از فعالان عرصه جنگ شناختی در سپاه را به شهادت رساند.

وی با بیان اینکه البته دشمن تصور می‌کرد بتواند اغتشاشات داخلی را رقم بزند و روی البرز به عنوان نقطه آغاز حساب کرده بود و تلاش کرد با تضعیف فراجا، ظرفیت مدیریت و پاسخ‌دهی در این شرایط را کاهش دهد، اذعان داشت: این در حالی بود که کارکنان مربوطه لحظه‌ای کوتاهی نکردند و اقدامات مؤثر و به‌موقعی پیش از جنگ انجام شد که از جمله آن‌ها می توان به ایجاد قرارگاه شهید ردانی‌پور و راه‌اندازی سرشبکه‌های استانی با هدف مبارزه با رژیم جعلی صیهونیستی در فضای مجازی اشاره کرد.

فرمانده قرارگاه کشوری شهید ردانی‌پور افزود: اصلی ترین مأموریت این قرارگاه، سامان‌دهی و هدایت فعالیت‌های سایبری در این عرصه است و هر فرد فاقد موانع امنیتی که تعلق‌خاطر به ایران اسلامی و ولایت‌فقیه دارد، می‌تواند در این شبکه‌ها فعالیت داشته باشد. برنامه‌ریزی های لازم صورت گرفته تا سرشبکه‌های استانی با همکاری و همراهی سازمان بسیج، نسبت به آموزش، تعامل، انتشار محتوا و گسترش فعالیت‌ها در این زمینه اقدام کند.

صادق‌زاده خاطرنشان کرد: یکی از برترین مجمع‌های رهروان امر به معروف و نهی از منکر کشور در استان البرز واقع شده و فعالیت‌های آن از نظر هم‌گرایی با فراجا و اجرای طرح‌های میدانی، مورد توجه قرار دارد. این عملکرد مؤثر موجب شده که مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر البرز در میان سه مجمع برتر کشور قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار