نمایشگاه کتاب خراسان شمالی به دلیل استقبال گسترده مردم تا چهارم آبان تمدید شد

به دنبال استقبال چشمگیر مردم از چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس و دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان‌شمالی، زمان برگزاری این رویداد فرهنگی تا یکشنبه چهار آبان ماه تمدید شد.
کد خبر: ۷۸۷۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۰ - 24October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، به دنبال استقبال چشمگیر مردم از دوازدهمین نمایشگاه کتاب استان و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس، زمان برگزاری این رویداد فرهنگی تا یکشنبه چهارم آبان تمدید شد.

نمایشگاه کتاب خراسان شمالی به دلیل استقبال گسترده مردم تا چهارم آبان تمدید شدبا توجه به حضور پرشور هم‌استانی‌ها و استقبال گرم از نمایشگاه کتاب، این رویداد فرهنگی تا روز یکشنبه چهارم آبان ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب از غرفه‌های متنوع نمایشگاه بازدید کنند.

این تمدید فرصتی است تا دوست‌داران کتاب، روز‌های بیشتری را در فضای پرشور و فرهنگی نمایشگاه سپری کرده و از تخفیف‌ها و برنامه‌های متنوع آن بهره‌مند شوند.

گفتنی است؛ دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس از ۲۷ مهر آغاز شده و تا چهارم آبان ماه پذیرای علاقه‌مندان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار