با حضور سردار حسین دهقان؛

12 محصول بومی فناورانه در حوزه سایبری رونمایی شد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: بومی سازی فناوری‌های سایبری از اولویت‌های مهم وزارت دفاع به شمار می‌رود.
کد خبر: ۷۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴ - 14December 2013

12 محصول بومی فناورانه در حوزه سایبری رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، همزمان با آغاز هفته پژوهش از ۱۲ محصول بومی فناورانه در حوزه سایبری با حضور سردار سرتیپ پاسدار دکتر حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور رونمایی و نمایشگاه صنعت بومی سایبری افتتاح گردید.

در حاشیه مراسم رونمایی از این محصولات راهبردی سردار دهقان در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت فوق العاده موضوع پدافند غیر عامل و سایبر در کشور ضرورت بومی سازی فناوریهای سایبری و ابداع و خلق جدید در این حوزه اظهار داشت؛ بحمدالله امروز با اتکا به نبوغ و خلاقیت دانشمندان و متخصصان کشورمان گامهای بسیار مثبت و بلندی در حوزه سایبر برداشته شده است.

وزیر دفاع از شرکت صنایع الکترونیک ایران به عنوان یکی از پیشتازان حوزه سایبری یاد کرد و افزود: خلق جدید و بومی سازی فناوریهای سایبری از اولویتهای مهم وزارت دفاع به شمار میرود.

سردار دهقان در ادامه گفت: با توجه به این رویکرد، با مأموریت دادن به صاایران به عنوان متولی این بخش در وزارت دفاع مصمم هستیم با شعار محوری "پیش به سوی زیر ساخت بومی امن" و با همکاری و هماهنگی همه دستگاههای ذیربط ضمن نهادینه سازی فناوریهای مرتبط با حوزه سایبری، انشالله کشور را در این بخش به خودکفایی برسانیم.

وزیر دفاع در تشریح ۱۲ محصول فناورانه که امروز در حوزه سایبری رونمایی گردید، اظهارداشت: "سیستم عامل بومی و امن" که از دستاوردهای مشترک صاایران و شرکتهای دانش بنیان و برخی دانشگاهها به شمار میرود؛ میتواند یکی از دغدغهها و نگرانیهای جدی که عبارت از وابستگی زیر ساختهای حیاتی و حساس کشور به سیستم عامل خارجی است را بطور کامل رفع نماید.

وی محصول "ضد بدافزار پادویش" را از دیگر دستاورهای رونمایی شده برشمرد و افزود: این دستاورد که توسط یکی از شرکتهای فناور داخلی طراحی و ساخته شده، قادر است امنیت رایانههای شخصی و سازمانی را در مقابل انواع ویروسهای مهاجم برقرار و تأمین کند.

وزیر دفاع در تشریح سیستم "تلفن همراه امن" از دیگر محصولاتی رونمایی شده، افزود: از آنجا که از عمدهترین دغدغهها و نیازهای کاربران تلفن همراه، امنیت ارتباطات و عدم شنود مکالمات آنان است، این محصول میتواند با ایجاد امنیت کامل و پایدار جلوی هرگونه مخاطره امنیتی و شنود را بگیرد.

سردار دهقان در ادامه با اشاره به دو دستاورد دیگر رونمایی شده، شامل "مسیر یاب بومی" و "سیستم انتقال نوری مخابرات" که توسط دو شرکت دانش بنیان و فناور کشورمان طراحی و ساخته شده است گفت: طراحی و ساخت این دو محصول چشم انداز امید بخشی را در رسیدن به زیر ساختهای بومی و امن ترسیم میکند.

وی از سامانه تشخیص تهدیدات سایبری، مرکز عملیات امنیت، دیواره آتش پرسرعت و با ظرفیت بالا و دیواره آتش نرم افزارهای کاربردی به عنوان چهار محصول جدید در حوزه امنیت شبکه نام برد که قابلیت حفاظت از شبکههای سازمانی در مقابله با تهدیدات هکرها و عملیات نفوذ را فراهم میکند.

وزیر دفاع با بیان اینکه از نیازهای مشترک وزارت دفاع، وزارت صنعت و معدن و دیگر بخشهای صنعتی، کنترل و نظارت بر زیر ساختهای صنعتی کشور میباشد "سامانه کنترل صنعتی بومی" که در این مراسم رونمایی شد میتواند این ماموریت مهم را انجام دهد.

سردار دهقان در تشریح اهداف نمایشگاه صنعت بومی سایبری نیز گفت: این نمایشگاه با هدف شناسایی و ترویج محصولات و دستاوردهای تولید شده در حوزه سایبری کشور برپا شده و حضور بیش از "۳۰ شرکت" فناور و معرفی بیش از"۱۰۰ محصول جدید سایبری" در این نمایشگاه نشان از توانمندی و ظرفیتهای بسیار خوبی است که در این حوزه راهبردی در کشورمان وجود دارد.

وزیر دفاع در پایان با تشکر و قدردانی از همه دست اندرکارن و فعالان حوزه سایبری در کشور و اعلام آمادگی وزارت دفاع برای حمایت و پشتیبانی از آنان تصریح کرد: دستاوردها و محصولات رونمایی و ارائه شده در این مراسم و نمایشگاه، نماد بارزی از ناکارآمد سازی تحریمها و جنگ سایبری دشمنان و نشان دیگری از امواج نشاط آفرین "ما میتوانیم" است که چرخه پیشرفت علمی را در همه زمینهها سرعت بخشیده و تحقق بخش تدابیر حکیمانه و رهنمودهای ارزشمند، راه گشا و بن بست شکن رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار