نیویورک تایمز: ترکیه آوارگان سوری را می‌کُشد

یک روزنامه آمریکایی نوشت، نظامیان ترکیه همچنان به کشتار سوری‌هایی، که از جنگ در کشورشان به مرزهای ترکیه فرار می‌کنند، ادامه می‌دهد.
کد خبر: ۷۸۸۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۵ - 20April 2016

نیویورک تایمز: ترکیه آوارگان سوری را می‌کُشد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، روزنامه نیویورک تایمز، چهارشنبه در گزارشی با اشاره به سرکوب آوارگان سوری در مرزهای ترکیه توسط نظامیان این کشور، نوشت: 8 آواره سوری، که بیشتر آنان را زنان و کوددکان شامل میشدند، در حالیکه از جنگ در کشورشان فرار میکند، توسط نیروهای مرزی ترکیه کشته شدند.

نیویورک تایمز تصریح کرد، زمانیکه گروهی از آوارگان تلاش میکردند با کمک قاچاقچیان از طریق مرزها وارد ترکیه شوند، نیروهای تُرک مانع آنها شدند و به سمت آنها شلیک کردند.

این در حالی است که دولت ترکیه اقدام نیروهای مرزهای این کشور به قتل غیرنظامیان سوری را تکذیب کرده و مدعی شده است: دولت آنکارا به سیاست درهای باز به روی آوارگان پایبند است.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها