امام‌جمعه اهل‌سنت قروه: وقایع سیزده آبان تأثیر عمیقی در تحولات کشور داشت

ماموستا «امیر عزیزی» با اشاره به ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی، به تبیین رویداد‌های تاریخی مهم این روز پرداخت و گفت: وقایع این روز تأثیر عمیقی در تحولات کشور داشت.
کد خبر: ۷۸۹۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰ - 31October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «عزیز امیری» امام جمعه اهل سنت قروه، امروز ۹ آبان در خطبه‌های نماز جمعه، ضمن گرامیداشت روز ۱۳ آبان، اظهار کرد: سیزده آبان روز مبارزه با استکبار جهانی است و در تاریخ ایران، این روز با سه رویداد مهم همراه بوده که هر کدام تاثیر عمیقی در تحولات کشور داشته است.
 
امام‌جمعه اهل‌سنت قروه: وقایع سیزده آبان تأثیر عمیقی در تحولات کشور داشت
 
وی افزود: تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳ پس از اعتراض ایشان به لایحه کاپیتولاسیون، کشتار دانش‌آموزان در تهران در سال ۱۳۵۷ توسط رژیم پهلوی، زمانی که گروهی از دانش‌آموزان در اعتراض به حکومت پهلوی و حمایت از امام خمینی (ره) تظاهرات کرده بودند و تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ توسط دانشجویان پیرو خط امام، که به قطع روابط سیاسی ایران و آمریکا انجامید از مهم‌ترین وقایع ۱۳ آبان است.
 
امام جمعه اهل سنت قروه، در ادامه به آیه ۲۰ سوره انفال که می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَوَلَّوْا عَنْهُ وَأَنْتُمْ تَسْمَعُونَ؛ اى کسانى که ایمان آورده‏‌اید خدا و فرستاده او را فرمان برید و از او روى برنتابید در حالى که [سخنان او را]مى‌‏شنوید» پرداخت و اظهار کرد: خداوند در این آیه مسلمانان را خطاب قرار داده و از آنها می‌خواهد که در زندگی خود از دستورات خدا و پیامبر پیروی کنند و براساس وعده الهی اگر این کار را انجام دهند، در دنیا سربلند خواهند بود و در قیامت نجات پیدا می‌کنند. خداوند متعال خوشحال است که بندگانش وارد بهشت شوند و هیچ‌گاه نمی‌خواهد که آنها را در جهنم ببیند.
 
وی همچنین با نقل کلامی از پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: خداوند برای بندگانش از مادر نسبت به فرزندش مهربان‌تر است و هیچ‌گاه نمی‌خواهد که بنده‌ای از بندگانش وارد جهنم شود.
 
ماموستا امیری با تأکید بر این نکته که بسیاری از انسان‌ها به دلیل اعمال خود در دوزخ خواهند بود، گفت: ما مسئول اعمال خود هستیم و اگر به درستی عمل نکنیم، خود را به جهنم می‌فرستیم.
 
وی افزود: ما به عنوان امت پیامبر (ص) دو مسیر پیش رو داریم. یکی مسیر خیرالبریه (بهترین موجودات) و دیگری مسیر شرالبریه (بدترین موجودات). اگر در این دنیا به درستی عمل کنیم و به آیات قرآن عمل کنیم، به بهترین موجودات تبدیل خواهیم شد.
 
امام جمعه اهل سنت قروه، گفت: اگر می‌خواهیم اهل بهشت باشیم، باید در هر قدمی که بر می‌داریم، رضایت خداوند را جلب کنیم و از اعمال نیکو و درست پیروی کنیم، زیرا خداوند هیچ‌گاه دوست ندارد که بنده‌ای از بندگانش وارد جهنم شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها