به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «مجتبی شجاعی» معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه در آیین گرامیداشت هفته بسیج دانشآموزی و یادواره شهدای دانشآموز که در مجتمع آموزشی شاهد رازی تربت حیدریه برگزار شد، با اشاره به مقام والای شهدا اظهار داشت: شهدای دانشآموز در دوران دفاع مقدس نشان دادند که همت بلند و فداکاری، تنها مختص بزرگترها نیست، بلکه جوانان و نوجوانان این سرزمین نیز برای دفاع از کشورشان حاضر به فداکاری شدند. امروز ما وظیفه داریم یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: لازم است بر اساس الگوهای صحیح و در بسترهایی مانند بسیج دانشآموزی و تشکلهای فعال فرهنگی دانشآموزی با توجه به شرایط روز و با بهرهمندی از دانش و هوش مصنوعی و با ابزارهای موثر فرهنگی و اجتماعی ضمن تقویت شور و نشاط این نسل، در راستای صیانت از قوای روحی و روانی و دور کردن آسیبها و تهدیدات نرم بیرونی با برنامه و طرح متناسب با سن و روحیات این نسل گام برداشت.
فرماندار شهرستان تربت حیدریه در پایان بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان تاکید کرد.
در پایان این مراسم، شجاعی از سرهنگ قدیرپور فرمانده بسیج دانشآموزی شهرستان تربت حیدریه، با اهدای لوح تقدیر به پاس خدماتش تجلیل کرد.
انتهای پیام/