معاون قرارگاه ثارالله سپاه:

نفوذ اقتصادی و اطلاعاتی دشمن عامل بحران‌ها است

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه ثارالله سپاه گفت: بسیاری از بحران‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی امروز، ریشه در نفوذ سازمان‌یافته دشمن در ساختار‌های اقتصادی و رسانه‌ای جهان دارد و تنها راه مقابله با این روند، حفظ انسجام ملی و تقویت توان داخلی است.
کد خبر: ۷۹۰۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸ - 07November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، سردار «علی خلیلی» معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه ثارالله سپاه در همایش «گفتمان انقلابی، عملکرد جهادی» در کانون جوانان بسیج رشت با تشریح ابعاد پنهان شبکه‌سازی استکباری و صهیونیستی، اظهار داشت: بسیاری از بحران‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی امروز، ریشه در نفوذ سازمان‌یافته دشمن در ساختار‌های اقتصادی و رسانه‌ای جهان دارد و تنها راه مقابله با این روند، حفظ انسجام ملی و تقویت توان داخلی است. 
نفوذ اقتصادی و اطلاعاتی دشمن عامل بحران‌ها است
وی با اشاره به تاریخ شکل‌گیری رژیم صهیونیستی، افزود: این رژیم بر اساس یک منشور توسعه‌محور جهانی شکل گرفت و از همان ابتدا به دنبال نفوذ فراگیر در ساختار‌های مالی، رسانه‌ای و سیاسی کشور‌های منطقه و جهان بود و امروز نیز ردپای این نفوذ را می‌توان در نظام اقتصادی بین‌الملل و سازوکار‌های تصمیم‌ساز جهانی مشاهده کرد. 
 
معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه ثارالله سپاه با تأکید بر اینکه روند عادی‌سازی روابط برخی کشور‌ها با رژیم صهیونیستی موضوعی جدید نیست، گفت: پیمان‌ها و ارتباطات از سال‌ها پیش وجود داشته و غرب تلاش کرده با ایجاد پیوند‌های ظاهریِ سیاسی و اقتصادی برای این رژیم مشروعیت‌سازی کند، اما این پروژه تنها پوششی برای تسلط اطلاعاتی و اقتصادی گسترده است که هدف آن مدیریت جریان افکار عمومی و شکل‌دهی به تصمیمات دولتی در کشور‌های هدف است. 
 
خلیلی به تشریح دکترین عملی رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: این رژیم چهار اصل را دنبال می‌کند؛ حفظ قدرت بقا و بازدارندگی، اشراف اطلاعاتی و امنیتی کامل، بردن جنگ به عمق سرزمین دشمن و ایجاد تصویری مبالغه‌آمیز از امنیت و اقتدار خود در رسانه‌ها که این الگو در جنگ‌ها و عملیات‌های مختلف قابل مشاهده بوده و ابزار اصلی آن شبکه‌های رسانه‌ای و اطلاعاتی است. 
 
معاون قرارگاه ثارالله با بازخوانی مواضع امام خمینی (ره) درباره فلسطین و استکبار جهانی تصریح کرد: امام راحل مسئله فلسطین را مسئله اول جهان اسلام معرفی کرده و هشدار داده بودند که آمریکا و صهیونیسم برای ضربه زدن به استقلال و هویت ملت‌ها برنامه‌ریزی طولانی‌مدت دارند. 
 
سردار خلیلی با اشاره به تاریخ ۴۵ ساله انقلاب گفت: از کودتا و ترور تا تحریم و جنگ و فتنه، همه گام‌های یک طرح جامع برای فرسایش روحیه مقاومت و ایجاد شکاف اجتماعی بوده است، اما مقاومت مردم، رهبری انقلاب و فداکاری شهدا سبب شد که کشور در برابر این هجمه‌ها استوار بماند. 
 
وی با تأکید بر نقش انسجام داخلی در دفع تهدیدات اخیر منطقه‌ای و جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: آنچه امروز خطر دشمن را خنثی می‌کند، هم‌افزایی مردم و مسئولان و تکیه بر گروه‌های جهادی و ظرفیت ملی است که کشور باید همزمان توان دفاعی، علمی، فناوری و اقتصادی خود را تقویت کند تا زمینه نفوذ و فشار دشمن کاهش یابد. 
 
معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه ثارالله سپاه با دعوت به تقویت جهاد تبیین گفت: جهاد امروز جهاد روشنگری، خدمت میدانی و ساختن آینده است و مسئولان و نیرو‌های مردمی باید با همکاری و اقدام هماهنگ، امید اجتماعی و روحیه اعتماد و همبستگی را در جامعه تقویت کنند. 
 
هادی حق‌شناس، استاندار گیلان نیز در این همایش با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی برای رفع مشکلات کشور و استان، اظهار کرد: شعار «می‌سازیم تا ساخته شویم» یک مطالبه عملی و انقلابی است و همه مدیران باید برای تحقق آن مسئولانه پای کار باشند. 
 
وی با اشاره به اینکه گیلان برخوردار از ظرفیت‌های گسترده توسعه‌ای در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری، کشاورزی و تولید است، افزود: اگرچه اقدامات قابل توجهی در استفاده از این ظرفیت‌ها انجام شده، اما راه حل نهایی، مدیریت جهادی و عملکرد انقلابی برای حل مشکلات مردم و پیشبرد مسیر پیشرفت در سطح استان و کشور است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار