موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان آماده میزبانی از کاروان‌های راهیان نور

مدیر موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان از میزبانی این مرکز از سربازان وطیفه سپاه خبر داد.
کد خبر: ۷۹۱۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲ - 08November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، سرهنگ دوم پاسدار «صادق هجریان» مدیر موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای از میزبانی این مرکز از سربازان وطیفه سپاه خبر داد.

موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان آماده میزبانی از کاروان های راهیان نور

وی اظهار داشت: با توجه به وضعیت مساعد هوای خوزستان و آغاز فصل راهیان نور، آمادگی داریم تا زین پس میزبان قشرهای مختلف از سراسر کشور باشیم.

هجریان افزود: موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان به عنوان بکرترین موزه جنگ در کشور از منظره‌های نابی در نقطه صفر مرزی برخوردار است که می‌تواند برای خانواده ها و دیگر اقشار، اقوام و اصناف جالب باشد.

مدیر موزه دفاع مقدس و مقاومت آبادان گفت: سوله‌های ترکش خورده، همجواری با اروند، ادوات نظامی، قبرستان انگلیسی‌ها و دیگر محتوای این موزه به همراه روایت راویان از مقاومت مردم آبادان از جمله ظرفیت‌های این مرکز هستند که می‌تواند پای گردشگران خارجی و کاروان‌های راهیان نور را به این موزه باز کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار