تحقق باور ما می‌توانیم در افتتاح ۱۵۰۰ واحد مسکونی فراجا

رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا از پیشرفت قابل توجه در حوزه مسکن سازمانی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: ایجاد باور «ما می‌توانیم» در جوانان کشور، از ابتکارات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که امروز به‌صورت عملیاتی و اجرایی درآمده است.
کد خبر: ۷۹۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱ - 15November 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا صبح امروز (شنبه) در مراسم افتتاح هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی سازمانی فراجا با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در حوزه مسکن نیرو‌های مسلح اظهار داشت: شاهد تحقق یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی هستیم که توجه به ایجاد باور «ما می‌توانیم» در جوانان کشور است.

تحقق باور ما می‌توانیم در افتتاح ۱۵۰۰ واحد مسکونی فراجا

سردار شیرازی این باور را یکی از ابتکارات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای نسل جدید دانست که اکنون به شکل عملیاتی و اجرایی درآمده است و با بیان اینکه ساخت مسکن سازمانی یکی از نماد‌های برجسته در این حوزه است، گفت: خوشبختانه شاهد اجرایی‌شدن و نتیجه‌بخشی این طرح هستیم.

وی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح با قدرت به روند ساخت مسکن سازمانی ادامه خواهند داد و در این مسیر از فناوری‌های نوین و روش‌های صنعتی بهره خواهند برد تا سرعت، کیفیت و زیرساخت‌ها بهبود یابد.

رئیس دفتر فرمانده کل قوا همچنین به نقش مهم نیرو‌های انتظامی در ایجاد امنیت کشور اشاره و خاطرنشان کرد: همکاران عزیز ما در فرماندهی انتظامی با همکاری نیرو‌های مسلح، پیشتاز ایجاد امنیت برای مردم هستند و امروز شاهد به نتیجه رسیدن طرح‌های مسکنی هستیم که باعث خوشحالی و آرامش همکاران در حوزه انتظامی شده است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار