تلاش مجدانه در راستای اجرای طرح پایش زندانیان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی با تأکید بر لزوم اجرای دقیق مفاد سند تحول قوه قضاییه گفت: طرح پایش زندانیان در سطح استان به‌صورت مجدانه در حال پیگیری و اجرا است.
کد خبر: ۷۹۲۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰ - 16November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسن همتی‌فر» دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در جمع مدیران و مسئولان قضایی استان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با حضور مقامات قضایی و مسئولان اداره‌کل زندان‌ها با هدف اجرای دقیق طرح پایش زندانیان اظهار داشت: در سال جاری تلاش شده تا با حضور هرچه بیشتر قضات در زندان‌ها، مشکلات مددجویان به‌صورت حضوری و با گفت‌وگوی رودررو بین قاضی پرونده و زندانی بررسی و حل شود، که طبیعتاً آثار خوبی نیز از خود بر جای خواهد گذاشت.

تلاش مجدانه در راستای اجرای طرح پایش زندانیان

وی با اشاره به بخشنامه‌های صادره از ناحیه دادستانی کل کشور و همچنین معاونت راهبردی قوه قضاییه گفت: در سال جاری در شیوه اجرای طرح پایش زندانیان تغییرات مثبتی نسبت به قبل اعمال شده و امیدواریم با اجرای این طرح، مشکل تعداد قابل توجهی از مددجویان حاضر در زندان‌های استان حل و فصل شود.

دادستان مشهد افزود؛ برنامه‌ریزی مناسبی نیز برای حضور قضات اجرای احکام در زندان‌ها صورت گرفته و تأکید ما به همکاران این بود که با استفاده از سازوکار‌های قانونی، از تأسیسات ارفاقی استفاده نمایند تا بتوانیم تعداد بیشتری از مددجویان را از زندان، به آغوش خانواده و جامعه باز گردانیم.

همتی‌فر خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح پایش زندانیان، حضور مستمر قضات در زندان‌هاست و همان‌گونه که پیش‌تر گفته شد، برنامه‌ریزی خوبی به این منظور صورت گرفته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار