درخشش گیلان در رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو»

معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در نخستین رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» در بخش تخصصی پوستر موفق به کسب رتبه نخست شد.
کد خبر: ۷۹۳۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰ - 16November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، همزمان با سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان، آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و استاندار اصفهان برگزار شد.
درخشش گیلان در رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو»
معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در بخش تخصصی پوستر موفق به کسب رتبه نخست شد؛ این اثر توسط اسماعیل ایوبی‌راد و مهرشاد ابراهیم‌زاده با موضوع «جنگ ۱۲ روزه و شهدای والامقام این ایام» تولید شده است.
 
این معاونت، تنها معاونت فرهنگی کشور بود که با تولید کاملاً سازمانی به این افتخار دست یافت و نام گیلان را در سطح ملی برجسته کرد.
 
در این رویداد، ۳۶ اثر برتر از میان بیش از ۱۷۸۰ اثر هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف ایثار و شهادت رونمایی و از برگزیدگان تقدیر شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار