به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مرتضی غرقی با اشاره به مستند اخیر شبکه «بی بی سی» فارسی درباره مجاهدین افغانی، گفت: آمریکاییها از زمانی که بحث مبارزه با تروریسم شروع شد، تروریسم را یه 2 بخش خوب و تقسیم کردند. یعنی اگر یک گروه تروریستی در راستای اهداف آمریکا کار کند، تروریست خوب است.
وی افزود: وقتی مستندساز شبکه انگلیسی به راحتی میرود بین تروریستها و گزارش تهیه میکند، نشان میدهد آنها النصره را تروریست خوب میدانند. جالبتر این که النصره مدعی است دنبال ریشهکن کردن غرب در منطقه است.
خبرنگار باسابقه ایرانی این اقدام شبکه سلطنتی انگلیس را اقدامی در حمایت از تروریست ارزیابی کرد و اظهار داشت: این اقدام در راستای مشروعیت بخشیدن به تروریستها بود تا بتوانند فشار بیشتری به دولت سوریه وارد کنند.
وی در خصوص رفتوآمدهای اخیر مجریان و دستاندرکاران شبکههای معاند به ایران، افزود: ما باید خط و مرزمان را با کسانی که با تهیهی برنامههای تلویزیونی در جنگ نرم علیه ما فعالیت میکنند، مشخص کنیم. نکتهای که متأسفانه اخیراً به آن بیتوجهی میشود این است که کم رنگ شدن فاصله ما با رسانههای معاند موجب مشروعیت بخشیدن به آنها میشود. وقتی از یک مجری ضدانقلاب در داخل کشور استقبال میکنید به اهداف آنها در مقابله با مرزهای اعتقادی ایران کمک کردهاید.
غرقی ادامه داد: ممکن است با حضور چند روزه یک نفر در کشور اتفاق خاصی پیش نیاید اما وقتی این تبدیل به یک جریان شود، حد و مرزها را کمرنگ کرده و در درازمدت راه را برای آنها باز میکند.
خبرنگار سابق ایران در نیویورک با اشاره به رفتار غربیها با خبرنگارانی که مخالف منافع آنها رفتار میکنند، افزود: زمانی که در آمریکا بودم، هیچگاه اجازه نداشتم از آن بخشی که مربوط به سازمان ملل بود بیرون بروم. آنها حد و مرزهایشان را با دقت حفظ میکنند.
وی در ادامه افزود: البته برخی میگویند حضور این افراد به دلیل سعهی صدر نظام است اما باید مواظب باشیم که دست دشمنانمان را باز نگذاریم تا از آن سوء استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجو