خون پاک شهدا ضامن عزت و امنیت کشور است

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: ما ۲۲۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده‌ایم و در حوادث اخیر همچون جنگ ۱۲ روزه نیز شاهد تقدیم ۱۰۶۲ شهید بودیم؛ یقینا این خون‌های پاک، ضامن عزت و امنیت کشور است.
کد خبر: ۷۹۴۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۷ - 23November 2025
حجت‌الاسلام «سید احمد سعادتی» مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس با اشاره به جایگاه والای فرهنگ عاشورا و نقش شهدا به خصوص شهدای گمنام در تداوم مسیر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: قیام امام حسین (ع) و شخصیت والای ایشان، الگوی جاودانه‌ای برای همه آزادگان جهان به شمار می‌رود.
خون پاک شهدا ضامن عزت و امنیت کشور است 
وی افزود: شهدای جاویدالاثر ما نیز ادامه‌دهندگان همان راه نورانی هستند؛ آنان متعلق به مردم‌اند، سرمایه نظام‌اند و سرمایه ایران عزیز محسوب می‌شوند. شهدا تنها برای خانواده‌های خود نیستند، بلکه افتخار و پشتوانه همه ملت ایران‌اند.

حجت‌الاسلام سعادتی با بیان اینکه استان اردبیل ۲۲۰ شهید جاویدالاثر دارد، افزود: پیکر این عزیزان هنوز به خانواده‌هایشان نرسیده و امروز ۲۲۰ خانواده سال‌هاست چشم‌انتظار بازگشت فرزندان شهید خود هستند. بسیاری از پدران و مادران این شهدا از دنیا رفته‌اند، اما نگاه منتظر آنها همچنان در مزار و در دل بازماندگان زنده است.
 
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل ادامه داد: ما ۲۲۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده‌ایم و در حوادث اخیر، همچون جنگ ۱۲ روزه نیز شاهد تقدیم ۱۰۶۲ شهید بودیم. این خون‌های پاک، ضامن عزت و امنیت کشور است.
 
حجت‌الاسلام سعادتی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند متعال به حرمت خون پاک شهدا، انقلاب و رهبر عزیزمان و مردم شریف ایران را از تمام بلا‌ها محفوظ بدارد و باران رحمت و مغفرت خود را بر این سرزمین، که سرزمین منتسب به امام زمان (عج) است، نازل فرماید.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها